Een super leuke BSO met veel aandacht voor sport en spel!

Laura Laura
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Beachvolleybal, verstoppertje en klimmen! Week 27 - 2021

Maandag 5 juli
Net zoals de afgelopen weken waren we ook vandaag te gast bij onze vrienden van locatie Helmond de Braak. De kinderen werden opgehaald op school door de pedagogisch medewerkers en stagiaire Milou had het fruit en de ranja al klaar gezet zodat de kinderen direct konden aanvallen!
De activiteit die op de planning stond was ‘’Lieveheersbeesttikkertje’’. Een leuke variatie op het spel tikkertje waarbij de kinderen die getikt zijn niet af zijn, maar als een lieveheersbeestje op de rug op de grond gaan liggen. Zij kunnen bevrijd worden doordat een ander kind ze weer terug rechtop duwt.
De kinderen hadden veel plezier en zijn vervolgens nog vrij gaan spelen waarbij er allerlei spelletjes zijn gespeeld.



Dinsdag 6 juli
De kinderen wilden vandaag graag klimmen en klauteren en wat hebben wij op sportpark Brandevoort? Juist, een parkje met klimtoestellen voor de kinderen! Dit parkje is bedoeld voor sporters om hun kracht- en conditieoefeningen uit te voeren, maar voor kinderen is het uitermate geschikt om hier hun energie kwijt te kunnen in het klimmen en klauteren. De kinderen mochten hier lekker spelen en hierna hebben we binnen nog een aantal spelletjes gedaan en kunstwerken gemaakt met strijkkralen.



Woensdag 7 juli

Vandaag zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor Sportstuif na de zomervakantie. Er komt binnenkort een flyer aan met hierop het gratis sportaanbod op de woensdagmiddag voor een aantal weken. Meer informatie hierover is binnenkort te vinden op https://www.samenbijsportstuif.nl/sportstuif-brandevoort en op de flyer die uitgedeeld wordt op de basisschool! Daarnaast gaat het aanbod voor de peutergym starten na de zomervakantie. Hierover volgt later ook meer info, hou hiervoor onze social media kanalen goed in de gaten. Sportstuif biedt een sportaanbod voor iedere leeftijd in Brandevoort!

Donderdag 8 juli
Er komen steeds meer kinderen op onze nieuwe sportieve BSO in Brandevoort en dit betekent dat het ook steeds leuker wordt! Vandaag haalden pedagogisch medewerkers Roy en Linde de kinderen op uit school en stond het fruit bij terugkomst al op tafel. Na het genieten van een koude ranja en stukjes appel, komkommer en druifjes stond vandaag de sportactiviteit op de planning. Vandaag was dit beachvolleybal. Op sportpark Brandevoort hebben wij de beschikking over vier beachvolleybalvelden en de kinderen vinden het geweldig om dit te doen! Hierna werd er binnen in het clubhuis van het sportpark nog fanatiek verstoppertje gespeeld, waarbij alle kinderen en de leiding meespeelden.

       

Vrijdag 9 juli

Met onze organisatie Sportstuif groeien we erg snel. Vandaar dat we ook voortdurend op zoek zijn naar nieuwe collega’s. Ben jij sportief, vind je het leuk om actief bezig te zijn en kinderen te begeleiden? Wil jij bij ons komen werken? Of ben je op zoek naar een stageplek? Neem dan contact met ons op. 

Vacature



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches