Hele fijne buitenschoolse opvang
Mijn zoon gaat er heel graag heen
Veel activiteiten
Doen egt heel veel met de kinderen
En super communicatie
Personeel ook allemaal heel leuk en betrokken met de kinderen
Zeker een aanrader

Linda Linda
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

30 seconds, inhaaltikkertje en Jumpsquare! Week 49 – 2023

Deze week was het dan eindelijk zover: pakjesavond en een geweldige verrassing op de BSO voor de kids! Alsof dat nog niet genoeg was, hadden we ook weer knotsgekke activiteiten gepland, zoals Sinterklaas-hints, poorttikkertje en een dolle boel bij Monkey Town! Met twee studiedagen op het programma beloofde het een drukke week te worden. Benieuwd naar onze avonturen? Duik dan in deze weekblog en ontdek alles over onze knotsgekke belevenissen bij Sportstuif Brandevoort!

Maandag 4 december
De week begon knallend met een verrassingsbezoek van Sinterklaas en zijn pieten op de BSO. Ze hebben niet alleen wat lekkers achtergelaten, maar ook een flinke dosis vreugde! Toen de kids vanuit school op de BSO arriveerden, stond er uiteraard ranja en fruit klaar. Daarna, doordat er buiten een laagje sneeuw lag, was het tijd voor wat indoor avonturen. We speelden Sinterklaas hints en 30 seconds. Zelfs het spel "makers en krakers" werd omgetoverd tot een sinterklaasspektakel genaamd "Sinterklazen en Pieten." Na de activiteiten wilden de kids naar buiten om een sneeuwpop te bouwen, wat verrassend goed lukte! Een geweldige start van de week.
 

          

Dinsdag 5 december

Pakjesavond was eindelijk hier! Hoewel Sinterklaas al eerder langs was geweest bij veel kindjes, waren er toch nog enkelen in volle verwachting van cadeautjes. De sneeuw was gesmolten, dus we konden weer het veld op. Roy en Lisa organiseerden een superspannend inhaaltikkertje in sinterklaasthema. De kids waren verdeeld in 'sinterklazen,' 'pieten,' en 'pepernoten.' Als Roy "Sinterklaas!" riep, renden alle sinterklazen als een dolle rond de cirkel. De kids wilden niet stoppen met deze leuke activiteit. Bij andere groepen speelden ze Sinterklaas-tikkertje, een variant van Harry-Potter tikkertje. Na de activiteiten werden veel kids vroeg opgehaald om op tijd thuis te zijn voor hun cadeautjes van de Sint en zijn pieten! 

          

Woensdag 6 december

Vandaag zwaaiden we Sinterklaas uit, wat voor veel scholen een studiedag betekende. De ochtend vulden we met spelletjes zoals monopoly, halli galli en dobble. De kids wilden ook wat leerzaams doen en namen deel aan verschillende Kahoot! quizzen. Na de lunch was het tijd voor de geplande activiteit: een bezoek aan Jumpsquare, wat natuurlijk geweldig was. Aan het eind van de middag keerden we moe maar voldaan terug naar de BSO. We speelden nog wat voetbal en maakten kunstwerkjes met strijkkralen voordat het tijd was om naar huis te gaan.

          

Donderdag 7 december

Na een rustmoment met ranja en vers fruit waren de kids klaar voor de activiteiten. Het weer was zacht en droog, dus we konden naar buiten! Jelle organiseerde fanatiek het spel tienbal met de oudste kids. De middelste groep speelde hoepeltrefbal, terwijl de jongsten zich amuseerden met verschillende tikspelletjes zoals EHBO-tikkertje en poorttikkertje. Het blijft geweldig om te zien hoe enthousiast alle kids meedoen! Na de activiteiten deden Jip en Lisa mee aan een potje wie scoort is keep. Binnen werden spelletjes gespeeld en geknutseld. Het was weer een gezellige dag!

          

Vrijdag 8 december

Vandaag was opnieuw een studiedag, samen met Jelle gingen de kids naar Monkey Town. Hier werd verstoppertje en tikkertje gespeeld, en uiteraard was er een welverdiende ranja-pauze om even bij te komen van al dat rennen!

Na het ophalen van de rest van de kinderen, die wel gewoon naar school moesten vandaag, lunchten we gezamenlijk en hierna was er weer tijd om vrij te spelen. Voetbal was weer enorm populair, binnen werd een hut gebouwd en samen met stagiair Lars speelden de kids Cluedo

Roy was samen met stagiair Jip bezig met het organiseren van een Sportstuif kinderfeestje! Er werd in het donker gelasergamed in een sportzaal. De kinderen konden zich verstoppen achter allerlei obstakels. Het was opnieuw een geslaagd feestje! Heeft u ook interesse in een door ons georganiseerd kinderfeestje, neem dan contact met ons op. 

         



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches