Erg tevreden over de Sportstuif! De kinderen gaan er graag naartoe en de leiding is enthousiast en betrokken.

Bregje Swinkels Bregje Swinkels
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Sportbingo en een bezoekje aan Sportstuif Valkenswaard! - Week 10 - 2021

Hoi allemaal,

Wat leuk dat je weer de nieuwe blog leest van BSO Sportstuif Best. Als we eenmaal met de reguliere opvang open mogen dan vind je hier elke week een leuk stuk met foto's en verhalen over de activiteiten van de hele week tijdens de opvang. Zoals we het nu al een paar weken doen, lees je hier wat extra informatie over Sportstuif Best en over activiteiten waar we ons nu mee bezig houden. Als je nog niet alles gelezen hebt, geen probleem want alle blogs blijven op de website!

Veel leesplezier.

Maandag 8 maart

We beginnen de week weer met een sportieve challenge op ons YouTube account. Deze is voor de voetballers onder ons (ook voor de niet voetballers natuurlijk!). Hoe vaak kan jij de bal hooghouden? Om het makkelijker te maken, kun je de bal tussendoor ook eens laten stuiteren.

Dinsdag 9 maart

Omdat we vandaag geen kinderen hebben op de noodopvang, kunnen we ons weer richten op de leuke activiteiten die gaan komen in maart. Morgen staat er bijvoorbeeld alweer een woensdagmiddag activiteit op de planning. Vandaag hebben we mooi de tijd om alles voor te bereiden zodat de kinderen weer een leuke middag hebben bij Sportstuif Best!

Inschrijven voor woensdag 24 maart kan ook nog, via www.samenbijsportstuif.nl.

Woensdag 10 maart

Vandaag was het weer tijd voor de woensdagmiddag activiteit! Op het programma deze week stond SPORTBINGO!

De kinderen kregen allemaal een bingo kaart. Over het sportpark lagen 9 sport materialen verstopt die gezocht moesten worden. Aan ieder voorwerp zat een cijfer en een sportopdracht gekoppeld.

 De voetbal gevonden? Ga dan samen met je maatje kruiwagen lopen tot en met de pion. Nummer 1 kun je nu af strepen van de bingo kaart!

Een leuke combinatie van speuren, sportief bewegen en samenwerken bracht ons een leuke middag. Sommige materialen waren makkelijk te vinden zoals de hoepel achter de prullenbak, sommige waren weer wat moeilijker zoals de tennisbal in de bosjes..

Donderdag 11 maart

Met de kinderen van de noodopvang bij Sportstuif Best mochten we vandaag een bezoekje brengen aan onze vestiging in Valkenswaard. Net zoals bij ons, kunnen we bij Sportstuif Valkenswaard gebruik maken van de mooie voetbalvelden. We hadden een flink aantal kinderen samen, dus lekker naar buiten!

Jennemieke legde de spelletjes vandaag aan iedereen uit! We hebben wel 5 verschillende tikspellen gespeeld. De kinderen kregen er geen genoeg van.
Helaas zat voor ons de tijd er alweer op, dus weer terug naar Best met de Sportstuif bus!

 

Vrijdag 12 maart

Met een BSO gericht op sport, spel en bewegen hopen we natuurlijk dat het elke dag heerlijk weer is. Helaas hebben we in Nederland niet altijd een zonneschijn. Voor een beetje regen zijn we niet bang, en gaan we nog steeds lekker naar buiten. Maar vandaag kwam onze grote vriend Storm Evert langs waaien.

Tijdens de noodopvang van vandaag hebben we dan ook besloten lekker binnen te blijven. We waren ook maar met z’n tweeën dus we hebben onze creativiteit kunnen loslaten op Kapla en het maken van een puzzel. Daarnaast vinden wij het natuurlijk ook erg belangrijk dat er even ontspannen wordt, dus hebben we de film Ratatouille nog even aangezet.

Hopelijk de volgende keer weer zonneschijn!



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches