Ik ken Sportstuif van andere locaties en het is echt een mooi concept. Kinderen kunnen zowel sportief als creatief hun 'ei' kwijt.

Martine Sanders Martine Sanders
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Oost west, Sportstuif Best - Week 5 - 2021

Hoi allemaal,

Wat leuk dat je weer de nieuwe blog leest van BSO Sportstuif Best. Als we eenmaal met de reguliere opvang open mogen dan vind je hier elke week een leuk stuk met foto's en verhalen over de activiteiten van de hele week tijdens de opvang. Zoals we het nu al een paar weken doen, lees je hier wat extra informatie over Sportstuif Best en over activiteiten waar we ons nu mee bezig houden. Als je nog niet alles gelezen hebt, geen probleem want alle blogs blijven op de website!

Veel leesplezier.

Maandag:

Oost west, Sportstuif Best. We zitten in een periode waar we met z'n allen geduldig moeten zijn. We willen als sportieve opvang in de gemeente Best maar al te graag open gaan en kinderen na schooltijd een plekje geven bij onze BSO. Onze sportieve collega's staan te popelen om met de kinderen elke dag weer nieuwe activiteiten te doen, iets waar wij goed in zijn maar vooral leuk vinden! Het doet ons dan ook erg goed dat we al langzaam kinderen op contract mogen plaatsen! Wanneer de reguliere BSO weer mag draaien, hebben we al kinderen die zijn aangemeld voor de woensdag, donderdag en vrijdag. Onze buitenschoolse opvang is voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Daarom hebben we zelfs een aanmelding gekregen voor een meisje die in mei pas 4 jaar wordt. Heel leuk dat iedereen er nu al bij betrokken is. Dat betekent ook, dat we in mei van maandag t/m vrijdag open zijn. Bij eerdere aanmeldingen voor die dagen gaan we natuurlijk ook al open. Voor nu blijft het met z'n allen geduld hebben, maar vooral gezond blijven! 

Dinsdag:

Vandaag staat er geen activiteit op de planning dus houden we ons op een andere manier bezig. Net zoals op de voorkant laten we ook vanuit de achterkant van ons merken. We willen iedereen zo overzichtelijk mogelijk alle informatie geven die er nodig is. Dit doen we onder andere door het elke week updaten van onze websites en sociale media. 

Op de website is veel informatie te vinden over de opvang die wij bieden. Via de homepagina krijg je de keuze uit onze 8 verschillende vestigingen. Via onderstaande button kom je terecht op de website van Sportstuif Best. Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar het team, onze tarieven, de reviews, beleidsplannen of wil je het contactformulier invullen? Wij zorgen ervoor dat overal de nieuwste versie te vinden is. 

Via onze Sociale media kanalen blijf je vooral op de hoogte van acties en recente activiteiten. Wekelijks plaatsen we leuke foto's en video's op Facebook, Instagram, Youtube en TikTok

Woensdag:

De woensdag staat normaal in het thema van een woensdagmiddag activiteit. In februari zijn deze op woensdag 10 en 24 februari. Meld je gratis aan via www.samenbijsportstuif.nl.  
10 februari : Levend Stratego en kringspelen
24 februari : Lasergamen en tikspelen 

Donderdag:

We zijn vandaag aanwezig op de locatie van Sportstuif Best om de handjes uit de mouwen te steken. Vandaag komt onze eigen Sportstuif koelkast die we gaan installeren in onze BSO ruimte. De koelkast is groot genoeg om al het fruit en de ranja in te bewaren voor de kinderen! Er zit zelfs een vriesvakje in, om in de zomer lekkere waterijsjes te koelen. 

Daarnaast gaan we ook bij Best Vooruit steeds meer opvallen. Wie weet zie jij binnenkort wel ons logo verschillende keren voorbij komen. Misschien als sticker op deuren, of een bord aan de muur van de tribune. Houd het in de gaten!

Vrijdag:

Vandaag hebben we toch wel iets te vieren. Het is nog niet de officiële opening van Sportstuif Best, maar het is de eerste dag dat we opvang draaien op onze prachtige locatie op Sportpark de Leemkuilen. Zoals je bij maandag al gelezen hebt, zijn er kinderen op contract! Eén ervan heeft noodopvang nodig, die wij natuurlijk gratis kunnen aanbieden. 

Met de Sportstuif bus wordt hij opgehaald bij basisschool de Zevensprong, locatie Notermansstraat. Aangezien hij vandaag het enige kind is, rijden we naar onze collega vestiging Sportstuif Meerhoven. Toch net wat leuker om met meer kinderen te kunnen spelen. Het is heerlijk weer vandaag, dus na het fruit eten gaan we lekker buiten spelen! Samen met de kinderen van Sportstuif Meerhoven doen we het spel de Chinese Muur. Een overloop spel waar je probeert niet getikt te worden, anders beland je zelf in de Chinese muur. 

Redelijk op tijd rijden we weer terug naar Sportstuif Best, waar we de eerste spullen uit de spelletjes kast al uit de verpakking kunnen halen. Lego wordt als eerste gepakt. Daarnaast is er nog genoeg keus om te spelen met spelletjes, puzzles, kleuren, tekenen, een boekje lezen en nog veel meer. 

   



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches