Erg tevreden over de Sportstuif! De kinderen gaan er graag naartoe en de leiding is enthousiast en betrokken.

Bregje Swinkels Bregje Swinkels
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Meivakantie bij Sportstuif Best ! - 2021

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van de meivakantie in week 18 en 19!

Veel leesplezier.

Week 18 - Eerste week meivakantie

Omdat we in de meivakantie ontzettend veel leuke activiteiten gedaan hebben met alle kinderen, lees je dit keer alles terug in een speciaal vakantie overzicht met leuke foto's! 

In de vakanties zijn de kinderen natuurlijk al in de ochtend welkom bij Sportstuif. Dat betekent dat we niet alleen een sportief middag programma hebben, maar natuurlijk ook een extra leuk ochtend programma. Op de locatie zelf organiseren we leuke activiteiten zoals een Sportbingo, tikspelletjes, een voetbaltoernooi of zetten we een springkussen op. In de eerste week zijn we op bezoek geweest bij Sportstuif Meerhoven om samen met meer kinderen de activiteiten te doen. Gezellig een muziekje op en we kunnen starten met de leuke dag! 

 

Het was zo af en toe even kijken of het droog bleef buiten. Over het algemeen hebben we nog redelijk geluk gehad en zijn we lekker veel buiten geweest. Tussen de activiteiten door was er genoeg ruimte om vrij te spelen. Sommige kinderen gingen door met de activiteit (bijvoorbeeld hieronder met de Acrogym), andere kinderen racen een rondje om het veld met de fiets en een paar kinderen zoeken even de rust op met een kleurplaat of maken een bouwwerk van Lego.  

 

Week 19 - Tweede week meivakantie

Ook de tweede week zat weer vol met leuke activiteiten. In deze week zijn we ook weer regelmatig op bezoek geweest bij een andere vestiging, in Valkenswaard en Meerhoven. De zon liet zich ook gelukkig nog wat vaker zien, dus konden we ook leuk uitstapjes maken naar bijvoorbeeld een speeltuin (Hazewinkel in Veldhoven), het bos of de kinderboerderij. Wanneer we in de ochtend alle energie al hadden weg gespeeld in de speeltuin, namen we na de boterhammen in de middag net wat extra meer rust. Bijvoorbeeld met een muziekje op de achtergrond even tekenen en knutselen. Wanneer het echt slecht weer was, mochten de kinderen een film uitzoeken. Maar zodra de zon scheen waren de actievelingen al gauw weer buiten te vinden!

  

Naast de uitstapjes naar de speeltuin of kinderboerderij hadden we ook gave activiteiten zoals boksen. Op deze manier maken we het voor iedereen een leuke vakantie, voor jong en oud. Het zijn vaak lange dagen, dus aan het einde van de dag zijn de meeste kinderen moe maar voldaan. De volgende ochtend staan ze allemaal alweer te springen voor de nieuwe activiteiten bij Sportstuif! 

  

 

 

 



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches