Ik had alles geregeld rondom onze verhuizing naar Best, zoals ook de BSO voor onze zoon. Op een gegeven moment stuurde een vriendin uit Best een foto van de flyer van Sportstuif Best door. Eigenlijk was ik toen al om, voordat ik überhaupt iets had gezien. Mijn zoon is namelijk het liefst buiten en heeft een hoge behoefte aan bewegen. Na een rondleiding en een kennismaking zijn we over gegaan tot inschrijving.

Na het even rustig aankomen met een stuk fruit wordt er een sportactiviteit gedaan. Deze zijn heel wisselend, iedere dag is weer anders. En daarna kunnen de kinderen lekker vrij spelen. Ook in de vakanties worden er veel diverse dingen georganiseerd.

Het contact tussen het team en de ouders is laagdrempelig en goed. En het team denkt ook graag met je mee als het soms lastig is met ophalen op een bepaald tijdstip, door bijvoorbeeld afspraken onder de BSO tijd.

Hier in ieder geval een super enthousiaste ouder (en kind). Ik kan het alleen maar aanraden.

fam. Matheussen fam. Matheussen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Mannen en vrouwen bij Sportstuif en een nieuwsartikel! - Week 1 - 2021

Hoi allemaal,

Welkom bij de eerste blog van 2021! In deze blog lees je over het Sportstuif team en we hebben een artikel vanuit MooiBestnieuws die we mogen delen!
Veel leesplezier. 

Bij Sportstuif hebben we een groot team met jonge enthousiaste medewerkers! Elke werknemer, teamleider of pedagogisch medewerker, is sociaal pedagogisch geschoold met een sportieve achtergrond. Dit varieert van lichamelijke opvoeding docent tot buurtsportcoach. In de ochtend geven deze collega's gymlessen op een basisschool of organiseren (sport)activiteiten voor de gemeente waar ze in de middag actief zijn als pedagogisch sport medewerker bij de BSO Sportstuif. 
Het team van Sportstuif is zo opgebouwd dat er ongeveer evenveel mannen als vrouwen rondlopen. Uit ervaring weten we dat dit fijn is voor de kinderen en ouders. Er is altijd wel iemand waar je bij terecht kan! Met z'n allen zorgen we ervoor dat ieder kind zich thuis voelt bij Sportstuif en dat hij of zij kan sporten, spelen en ontdekken in een veilige omgeving. 

  

MooiBestnieuws

Zoals bekend is Sportstuif Best ook actief op sociale media. Via Facebook en Instagram worden veel leuke nieuwe dingen gedeeld. Tijdens de lockdown sinds december zijn we ons gaan focussen op het aanbieden van hulp bij noodopvang op basisscholen in de gemeente Best. Daarnaast organiseren we activiteiten om toch iedereen op afstand te kunnen laten bewegen maar vooral even te vermaken in deze tijden. Deze acties hebben we natuurlijk ook gedeeld via de eerder genoemde sociale media en dat is opgevallen door MooiBestnieuws.nl! 

Na een interview met onze teamleider Ruben is er een mooi artikel geschreven over Sportstuif Best in haar toevoegingen in de afgelopen periode. Lees hier het artikel terug mocht je het nog niet gelezen hebben! Kleine spoiler: Er wordt nog even gerefereerd naar de online rondleiding die gegeven is bij Sportstuif Best. (Een van de acties georganiseerd in de lockdown). Deze rondleiding nog niet gezien? Bekijk deze via ons Youtubekanaal.  



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches