Een super BSO! Bekend geworden met Sportstuif via Sportstuif Meerhoven. Wat fijn dat deze sportieve opvang nu ook in Best wordt geopend. Een BSO waar er genoeg gesport wordt en plezier wordt gemaakt met elkaar. De begeleiders zijn enthousiast en zorgen elke keer weer voor lachende gezichten op de kinderen. 

Maartje Maartje
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Lekker veel buitenspelen met zomerse activiteiten! - Week 23 - 2021

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 23.

Veel leesplezier.

Maandag 7 juni

De eerste dag van de week beginnen we altijd lekker rustig. Op ons overdekte terras eten we ons fruit op, heerlijk met af en toe een briesje en uit de zon. Tijdens het fruit eten bespreken we nog even het weekend. Sommige kinderen zijn gaan zwemmen, andere waren op bezoek bij opa en oma. 

Na het fruit eten stond de sportactiviteit van vandaag al klaar. Want rond het grote sportveld had Ruben al verschillende sport materialen verstopt.. We spelen vandaag SportBingo!

Iedereen krijgt een eigen bingokaart met de getallen één tot en met zeven. Die getallen komen overeen met het aantal verstopte materialen langs het veld. Op de bank liggen precies dezelfde materialen die verstopt zijn, met daarbij een nummertje. De bedoeling is om alle materialen te gaan zoeken. Heb je er één gevonden, dan kom je zo snel mogelijk terug om te kijken welk nummer erbij hoort! Deze mag je dan afstrepen van je Bingokaart. Lukt het om alle materialen te vinden en de Bingokaart helemaal vol te krijgen? 

Dinsdag 8 juni

Ook vandaag was het weer heerlijk zomers. We veranderen het sportprogramma vandaag dus een beetje, en gaan lekker waterspelletje spelen! De tuinslang is aangesloten en de emmers zijn gevuld. De sponzen kunnen erin en de waterpistolen zijn gevuld. Tijd om elkaar nat te maken! Na een tijdje vrij gespeeld te hebben, zijn we een klein spelletje gestart:

Vandaag zijn de kinderen speciale obers. De terassen mogen weer open, dus ook wij gaan het oefenen! Met een frisbee in de hand, met daarop bekers gevuld met water, mochten de obers zo snel mogelijk de inhoud van de ene emmer legen in de andere emmer. Maar voorzichtig lopen natuurlijk, anders mors je het water! De kinderen vonden het super leuk om te doen, de ene liep net wat voorzichtiger dan de ander. Het allerbelangrijkste is dat we weer erorm veel plezier hebben gehad.

 

Woensdag 9 juni

Vanwege de groei bij Sportstuif gaan we ook uitbreiden binnen ons team. Op de woensdagen en de vrijdagen is Jessie vanaf heden ook werkzaam in team Sportstuif Best, uitbreiding naar de donderdag ligt in de lijn der verwachting. Daarnaast zijn we nog op zoek naar een collega voor de andere dagen! 

Vandaag was de eerste dag van Jessie. Ze heeft gelijk kennis kunnen maken met de kinderen van vandaag, in de speeltuin! Vandaag maakten we namelijk een leuk uitstapje naar de speeltuin in de nieuwe wijk Dijkstraten. Hier hebben de kinderen fijn een middagje kunnen spelen, met elkaar en met andere kinderen. 

Donderdag 10 juni

Naast het nieuws over onze nieuwe collega Jessie hebben we nog meer leuk nieuws! Vorige week is de samenwerking tussen BSO Sportstuif Best en Best Vooruit formeel bekrachtigd door het ondertekenen van de gebruikersovereenkomst. Hierover hebben we een mooi artikel geplaatst in Groeiend Best. Heb jij het al gelezen? 

Vrijdag 11 juni

De laatste dag van de week alweer..
Ook vandaag was het weer lekker weer en dus tijd voor waterspelletjes! Kinderen die Jessie nog niet hadden gezien, maakten gelijk kennis met haar door het nat te maken! Na een tijdje ravotten riepen we iedereen bij elkaar want we gaan even een kort spelletje doen. De jongens tegen de meisje; Wie krijgt als eerste de bidon gevuld met water, met alleen het gebruik van een spons? 

Het was een leuke strijd en super om te zien hoe kinderen verschillende tacktieken gebruiken om de bidon zo snel mogelijk vol te krijgen. Ook Jessie heeft even meegespeeld!

 



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches