Beste overstap die wij ooit hebben gemaakt. Fijn dat contact snel via WhatsApp kan ook.
Ze maken veel uitstapjes (vooral in vakanties). Zijn altijd vriendelijk. Erg flexibel en denken goed mee. Tevens mogen ervaren dat ze adequaat reageren in geval van "nood".
Tevens krijg je filmpjes toegezonden met wat ze hebben gedaan. Dochter krijgt genoeg beweging maar ook genoeg vrijheid om juist rustiger te doen.

Charlotte H Charlotte H
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Herfstvakantie bij Sportstuif Best - Week 43 - 2021

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Bij onze sport BSO kunnen kinderen na school lekker uitleven! 

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 43!

Veel leesplezier.

Maandag 25 oktober

De eerste dag van de herfstvakantie! Laten we hopen dat het niet al te herfstachtig weer wordt, en dat we lekker veel naar buiten kunnen zonder regen. Het ziet er naar uit dat we vandaag al lekker buiten kunnen spelen.

Wanneer alle kinderen zijn gebracht bij Sportstuif, vertrekken we met onze blauwe auto's richting Sportstuif Son en Breugel. Hier spelen we in de ochtend en eten we een stukje fruit. En ja hoor, het weer laat het toe dus we kunnen lekker naar buiten! Na het fruit gaan we dan ook gelijk met zijn allen naar Speelpark de Splinter in Eindhoven. Hier kunnen de kinderen heerlijk spelen want er is genoeg te doen voor iedereen van jong tot oud. 

In de middag gaan we terug naar Sportstuif Best, ook de kinderen van Son en Breugel gaan met ons mee. Iedereen mag nog even fijn vrij spelen, de een is aan het knutselen, de ander speelt met de lego en een aantal zijn buiten aan het voetballen. We drinken nog even wat en de kinderen krijgen wat lekkers, dan is het tijd voor de tweede activiteit; Leeuwenkooien! In dit leuke tikspel proberen de dierenverzorgers voorbij de leeuwen te rennen met stukjes vlees. De leeuwen hebben uiteraard honger dus proberen het vlees af te pakken.. 

 

Dinsdag 26 oktober

Goedemorgen allemaal, iedereen is er weer vroeg bij vandaag! We zijn namelijk in de vakanties altijd van 7.30u tot 18.30u geopend. Kinderen gezellig heel de dag bij ons komen spelen. 

We starten de dag lekker rustig op. Er wordt dus fijn geknutseld, spelletjes gespeeld en puzzels gelegd. Ook Sportstuif Son en Breugel komen snel onze kant op, zodat we weer een leuke groep met kinderen hebben. We hebben in de ochtend wat leuks op het programma staan, we gaan namelijk naar SportsPlanet Best waar we gaan trampoline springen! De kinderen staan te springen (ha-ha) wanneer we dit vertellen.. 

Na een uurtje trampoline springen rijden we weer terug naar de BSO. Iedereen is er even moe van en daarom zorgen we dat iedereen weer op energie komt door een vers stukje fruit. Hierna mogen de kinderen weer fijn vrij spelen, iedereen heeft wel iets leuks te doen en heel erg mooi om te zien hoe jong en oud met elkaar speelt. In de middag nadat we de boterhammen weer op hebben, spelen we nog wat gezamelijke spellen buiten. Het is tenslotte lekker weer! We starten met tikspelletjes maar gaan snel over tot verschillende vormen van verstoppertje. We spelen zoveel verschillende potjes, iedereen is wel twee keer aan de beurt geweest met zoeken! 

Omdat iedereen vandaag super goed heeft geluisterd, meegespeeld en opgeruimd, krijgen alle kinderen nog een lekker spekje voordat ze naar huis gaan! 

 

Woensdag 27 oktober 

Omdat we vandaag geen kinderen hebben bij onze sportieve BSO, zijn we ook niet geopend. Tot morgen weer! 

Donderdag 28 oktober

We starten de dag wederom weer lekker rustig. Alle kinderen komen één voor één binnen in de ochtend en iedereen moet nog een beetje wakker worden. Leuk om te zien hoe iedereen een beetje een eigen ritme heeft en altijd dezelfde spulletjes pakt bij binnenkomst. De één doet super graag een spelletje met de begeleiding, de ander gaat lekker lezen en sommige kleuren alle kleurboeken helemaal vol! Ook vandaag krijgen we gezelschap vanuit Son en Breugel. 

Vooraf maken we altijd een leuk programma zodat we de vakantie goed vullen. Maar we keken vandaag naar het weer en zagen dat het wel 18 graden met zon wordt! Dat betekent dat we gewoon lekker de hele dag naar buiten gaan en spelen maar! We brengen dus weer een bezoek aan Speelpark de Splinter. De kinderen van vandaag waren er niet op maandag, dus voor hun is het ook erg leuk om hierheen te gaan. We zijn zelfs in de ochtend al vertrokken en pas in de middag weer teruggekomen. Dat betekent dat we een leuke picknick hebben gehad in de speeltuin, wat leuk! 

Vrijdag 29 oktober

De laatste doordeweekse dag alweer van de herfstvakantie. Dat betekent de laatste Sportstuif dag in de vakantie!

Vandaag zijn we optijd naar Sportstuif Meerhoven gegaan waar we met de hele groep naar de Hazewinkel zijn geweest. Dit is een hele leuke speeltuin in Veldhoven! Het weertje was top en iedereen heeft heerlijk gespeeld. Na de lunchpauze hebben we een verjaardag gevierd en zijn we terug gereden naar Best. Na een korte stop zijn we in de namiddag nog naar de kinderboerderij in het Wilhelminapark geweest en ons vermaakt in de speeltuin eromheen. 

Wat een fijne afsluiting van deze week! Tot volgende week iedereen. 



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches