Ik ken Sportstuif van andere locaties en het is echt een mooi concept. Kinderen kunnen zowel sportief als creatief hun 'ei' kwijt.

Martine Sanders Martine Sanders
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Flexibiliteit bij Sportstuif - Week 52 - 2020

Hallo allemaal!
Welkom bij weer een nieuwe blog van Sportstuif Best. Door de lockdown hebben we helaas niet zoveel activiteiten die we kunnen bespreken over de afgelopen week. 
Deze week te lezen in de blog: Flexbiliteit bij Sportstuif!

 Elke dag staan wij klaar om kinderen een super sportieve, plezierige middag met sport- en beweegspelletjes te bezorgen! 🤗
Sportstuif Best heeft een grote mate van flexibiliteit als het gaat om ruiluren-inzet! Elke dag zijn er voldoende plekken vrij voor kinderen om lekker te komen sporten en spelen!

Mocht uw kind bijvoorbeeld de donderdag als vaste opvangdag hebben, maar uw kind wil graag een keer op maandag komen spelen, geen probleem! We denken graag met u mee 😀 Daarnaast denken we graag mee met ouders die onregelmatig werken dus geen vaste opvangdag kunnen opnemen!
Hieronder een uitgebreide uitleg over het afmelden en de ruiluren. 

Afmelden
Het kan altijd voorkomen dat een kind een keer niet naar de opvang kan komen. Het is mogelijk om deze uren binnen hetzelfde jaar te ruilen naar een ander moment. Afmelden dient dan voor 09.00 uur te gebeuren. Ouders kunnen hun kind afmelden door middel van een e-mail naar info@sportstuif.nl, te bellen of te Whatsappen naar de Sportstuif telefoon.
Een afmelding na 09.00 uur wordt niet meer gerekend als ruiltegoed.

Inzetten ruiluren 40-weken pakket
Ruilen is mogelijk als er plek is en geen extra formatieve inzet nodig is. Heeft het kind een studiedag, moeten ouders dit zelf tijdig doorgeven of het kind wel of niet naar de BSO komt. Kinderen met een 40-weken contract zetten ruiluren in tijdens de 40 weken. Ruiluren worden niet ingezet tijdens vakanties en studiedagen. Voor aanvragen rondom het ruilen kunnen ouders contact opnemen met de teamleider.

Verwerken ruiluren
Als de teamleider een afmelding heeft ontvangen, wordt deze genoteerd in het afmeldschema. Binnen één jaar mag het ruiltegoed worden ingezet. Als de datum bekend is waarop de ruil dag wordt ingezet, wordt dit verwerkt in het afmeldschema een meegenomen in de bijzonderheden mail van die week.

Verval ruiluren
Alle ruiluren komen te vervallen wanneer het contract definitief eindigt. Wanneer er een vermindering komt in het aantal dagdelen bij Sportstuif, dan vervallen de ruildagen van de dag die opgezegd wordt. De ruiluren van de dag die nog wel op contract staat, blijven staan. Voorbeeld: Een kind komt op de maandag en dinsdag naar Sportstuif. Voor de dinsdag stopt het contract en de maandag blijft staan. De ruiluren van dinsdag komen te vervallen. De ruiluren van maandag blijven staan. Wanneer een contract voor een bepaalde dag wordt terug gebracht naar een contract voor om de week of om de 4 weken dan komen de ruiluren te vervallen voor het deel dat wordt opgezegd. Voorbeeld: een contract voor elke week wordt omgezet naar een contract voor om de week, dan worden de ruiluren voor deze dag gehalveerd.

Status ruiluren
Ouders mogen altijd de status van de ruiluren opvragen bij de teamleider.



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches