Ik had alles geregeld rondom onze verhuizing naar Best, zoals ook de BSO voor onze zoon. Op een gegeven moment stuurde een vriendin uit Best een foto van de flyer van Sportstuif Best door. Eigenlijk was ik toen al om, voordat ik überhaupt iets had gezien. Mijn zoon is namelijk het liefst buiten en heeft een hoge behoefte aan bewegen. Na een rondleiding en een kennismaking zijn we over gegaan tot inschrijving.

Na het even rustig aankomen met een stuk fruit wordt er een sportactiviteit gedaan. Deze zijn heel wisselend, iedere dag is weer anders. En daarna kunnen de kinderen lekker vrij spelen. Ook in de vakanties worden er veel diverse dingen georganiseerd.

Het contact tussen het team en de ouders is laagdrempelig en goed. En het team denkt ook graag met je mee als het soms lastig is met ophalen op een bepaald tijdstip, door bijvoorbeeld afspraken onder de BSO tijd.

Hier in ieder geval een super enthousiaste ouder (en kind). Ik kan het alleen maar aanraden.

fam. Matheussen fam. Matheussen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Estafettes, Dansen en heerlijk weer! - Week 15 - 2022

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Bij onze sport BSO kunnen kinderen na school lekker uitleven! 

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Lees hier wat we gedaan hebben in week 15!

Veel leesplezier.

Maandag 11 april:

Joehoeee! Gelukkig is het deze week lekker weer. Vandaag speelde we puzzelestafette. Twee teams leggen een parcours af, waar aan het einde van het parcours puzzelstukjes verspreid liggen over het veld. Deze verzamel je één voor één om uiteindelijk de puzzel in elkaar te zetten. Welk team weet als eerste de gehele puzzel af te ronde ? 

Hierna hebben we nog heerlijk buiten kunnen spelen, want dat laat het weer weer langzaam toe gelukkig. Het was weer een fijne dag!

Dinsdag 12 april:

Op het programma van vandaag staat wel iets heel leuk! We gaan namelijk doormiddel van een speurtocht in groepjes een eigen dans ontwikkelen... We hebben groepjes gemaakt en een liedje gevonden waarop we willen gaan dansen. Vervolgens moeten we eerst opdrachten zoeken en uitvoeren, dit zijn sportgerelateerde opdrachten. Als je ze goed uitvoert, dan krijgt de begeleider van dat groepje een filmpje doorgestuurd vanuit Anne-May (stagiaire die de activiteit heeft bedacht!), die je gaat verwerken in je dans. Tegen het einde van de activiteit heeft ieder groepje een eigen dans ontwikkelt. Nu is het tijd om deze te laten zien aan de rest van de groep. Wat een spektakel en wat deden de kinderen het goed!

 

Woensdag 13 april:

Op woensdag hebben we niet zoveel kindere, dus zijn we naar de Kienehoef gegaan in Sint- Oedenrode. We vinden het leuk om af en toe een uitstapje te maken, zeker wanneer het zo'n lekker weer is als vandaag! De kinderen kunnen hier lekker los gaan in de speeltuin, er is namelijk genoeg te doen en te ontdekken. Er zit hier zelfs een kinderboerderij bij! 

 

Donderdag 14 april:

We boffen maar wel he.. Wat een lekker lente weertje!

We spelen vandaag niet één maar meerdere sporten. We hebben namelijk een Toernooi van voetbal, frisbee en trefbal. We maken samen drie teams waar er steeds twee tegen elkaar spelen en één team rust heeft. Bij iedere wedstrijd wordt er een andere sport gespeeld. Is er gescoord, dan wisselt er een team en komt daarbij een nieuwe sport aanbod. Kinderen komen zo in contact met meerdere activiteiten, en het is erg leuk om te zien dat ze steeds moeten schakelen. Samenwerken is toch wel erg belangrijk bij deze activiteit! Na afloop maken we met z'n allen nog een leuke groepsfoto, hierna mag iedereen fijn gaan vrij spelen. 

 

Vrijdag 15 april:

Het is vandaag Goede Vrijdag en dat betekent dat bijna alle scholen een studiedag hebben. Ook dan zijn de kinderen bij onze sportieve BSO meer dan welkom, en natuurlijk al vanaf de ochtend. Omdat we in de ochtend al een aantal kinderen hebben, besluiten we om gezellig naar Monkey Town te gaan in Eindhoven. Hier kunnen de kinderen lekker rennen, klimmen en klauteren. 

Rond de lunch zijn we weer terug in Best, want er zijn ook nog kinderen die pas om 12 uur uit zijn. Deze halen we dus nog even op en eten daarna samen met iedereen een boterham. In de middag breekt de zon door en is het echt even lekker warm! We verplaatsen dus alle spullen naar buiten en brengen de middag daar door. Er wordt gezellig gekleurd, gespeeld, gevoetbald en vooral veel plezier gemaakt. 

 



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches