Geweldig concept! Enthousiaste en betrokken begeleiders (je hoort op een school BSO wel eens andere verhalen). Leuke spelletjes maar kids kunnen ook rustig aan doen als ze daar behoefte aan hebben. Op studiedagen gaan ze wel eens op uitje, dat bevalt de kids ook altijd goed. Sterk gegroeid in een paar jaar, korte lijntjes en je kunt alles vragen of zeggen dus ik laat mijn kids er graag achter. Enige nadeel is de kleine binnenruimte bij slecht weer (sinds ze zo gegroeid zijn) op een na schoolse middag maar dat proberen ze op te lossen met bijv optredens of bingo dus ook dat is dan weer heel leuk!

Marjoleine van Kollenburg Marjoleine van Kollenburg
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een kijkje achter de schermen van Sportstuif Best - Week 47 -2020

Achter de schermen zijn we druk bezig met de opening van onze nieuwe sport BSO in Best! 
Wist je dat Sportstuif Best alweer de 8e vestiging is van Sportsuif! De collega vestigingen zijn Asten, Deurne, Helmond, Meerhoven, Someren, Valkenswaard en Veldhoven. 

Afgelopen jaar is natuurlijk voor iedereen een jaar geweest die we graag anders gezien hadden. Met een positieve blik vooruit hopen we dat 2021 een beter jaar gaat worden voor jou, je familie en vrienden. 
Bij Sportstuif Best zijn we dan ook druk bezig om voor de basisschoolgaande kinderen uit Best een plekje te creeëren waar ze zich thuis voelen en plezier kunnen maken. Het sport- en beweegaanbod door onze sport professionals speelt daar een belangrijke rol in. Bewegen en strijden voor een overwinning tijdens een potje voetbal en met elkaar sportief bezig zijn, biedt de kinderen de kans om zich na school uit te leven bij Sportstuif. Door deze vorm van opvang is uw kind op een professionele manier in een veilige omgeving sportief bezig. 

Zoals bekend vestigt Sportstuif Best zich op de accommodatie van de voetbalclub Best Vooruit. Hier is ruimte genoeg om buiten op de (kunstgras)velden te sporten, te spelen in het speeltuintje of binnen in de speciaal voor de opvang ingerichte ruimte, te knutselen, kleuren of een boekje te lezen. Ook bij slecht weer is er genoeg ruimte voor een sport- of spelactiviteit; Binnen in de gezamelijke ruimte of toch nog lekker buiten onder de overkapping. 
De samenwerking met Best Vooruit biedt de kinderen die al lid zijn de kans om na de sportieve opvang gelijk het trainingsveld op te stappen, hoe fijn! 

Als kinderen er van houden om na school lekker te bewegen, veel in de buitenlucht willen zijn en houden van sport en spel is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen bij sportieve naschoolse opvang Sportstuif! Neem contact op via het contactformulier op de website of stuur een mail naar info@sportstuif.nl. 

Wij hebben er ontzettend veel zin in, jullie ook?! 



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches