Super enthousiast team met een hoop initiatieven voor de kinderen.

Carlijn vG Carlijn vG
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Carnavalsvakantie met leuke activiteiten en uitstapjes! - Week 9 - 2022

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Bij onze sport BSO kunnen kinderen na school lekker uitleven! 

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Lees het hier in de blog van week 9!

Veel leesplezier.

Maandag 28 februari

De eerste dag van de carnavalsvakantie bij Sportstuif Best! Dat betekent uiteraard een groot feest. Vandaag feesten we tijdens een heus carnavalsbal, dit doen we samen met Sportstuif Son en Breugel op bezoek bij Sportstuif Veldhoven! Iedereen was verkleed gekomen, erg leuk.

Onder het genot van de echte carnavals krakers hebben we verschillende leuke spelletjes gespeeld. Het was lekker weer, dus fijn buiten uiteraard! Als kers op de taart mochten de kinderen op het springkussen, gaaf!

Omdat het vakantie is, eten de kinderen bij ons mee met de lunch. Een extra service die we bieden, is dat wij de volledige lunch verzorgen tijdens de vakanties. Vandaag hebben ze geluk, want we eten broodje knakworst.

 

Dinsdag 1 maart

Ook vandaag mogen de kinderen  nog verkleed komen, het is tenslotte de laatste carnavalsdag. Gelukkig is het de rest van de week nog wel lekker vakantie!

We krijgen in de ochtend al gelijk bezoek van Sportstuif Son en Breugel, zij komen de hele dag bij ons spelen. We starten de dag rustig op en iedereen doet lekker zijn of haar eigen ding; Een (bord)spelletje, kleuren in de kleurboeken, bouwen met de lego of buitenspelen. Voordat we gaan lunchen kijken we met de kinderen die willen een film. De nieuwste Disney film, Encanto! Hierna eten we samen allemaal lekker een boterhammetje.

In de middag hebben we een hele gave activiteit op het programma staan. We hebben namelijk een echte Nerf Battle georganiseerd! Uitgerust met een speciale veiligheidsbril, een nerfgun en pijltjes gaan de kinderen de strijd met elkaar aan. We spelen het als trefbalvariant, dus twee teams tegen elkaar met iedereen een eigen vak. Raak je iemand van de tegenstander, mag je voor je zelf de score bijhouden. Na een aantal minuten spelen draaien we een keer door met de teams, want we hebben genoeg kinderen. Iedereen vindt het zo leuk, dat we het wel 1,5 uur lang spelen!

 

Woensdag 2 maart

Vandaag spelen we de hele dag bij Dippie Doe! Een indoor speeltuin tussen Best en Son en Breugel in. Kinderen kunnen hier de hele dag uitleven op alle klimtoestellen, glijbanen en zelfs attracties.

Op het einde van de dag, wanneer we terug in de auto zitten, vallen de kinderen één voor één in slaap. Ze zijn moe van een dag spelen, maar gelukkig is het niet heel ver rijden.

Donderdag 3 maart

Het lijkt wel lente vandaag! Wat een heerlijk weer. We spelen dan ook de hele ochtend lekker buiten met iedereen. Ieder kind doet zijn eigen ding, leuk om te zien hoe creatief de kinderen zijn met de materialen die ze hebben.

Sommige gaan op avontuur, andere besluiten lekker te gaan voetballen en er worden tikspellen gespeeld op eigen initiatief die ze kennen vanuit ons!

In de middag krijgen we bezoek van Sportstuif Son en Breugel en Sportstuif Veldhoven. We hebben namelijk de Sporthal Naastenbest afgehuurd voor de hele middag! Hier kunnen de kinderen hun energie kwijt tijdens de Nerfbattle over de hele sporthal. Super vet!

Vrijdag 4 maart

Hé wat jammer.. de laatste dag van de vakantie alweer. Althans bij Sportstuif dan, want er is nog een weekend voordat de kinderen weer naar school gaan.

Het lekker lente weer trekken we nog even door. Genieten zeg! In de ochtend gaan we daarom lekker naar de speeltuin. We brengen een bezoek aan Streekpark Kienehoef in Sint-Oedenrode. Hier kunnen de kinderen lekker spelen!

In de middag is het toch wel weer tijd voor de allerlaatste Nerfbattle van deze week! Ditmaal doen we het weer op onze eigen locatie bij Best Vooruit. Met voetbaldoeltjes en dekens maken we obstakels in het veld waar de kinderen achter kunnen schuilen. We spelen de jongens tegen de meisjes!

 

 



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches