Beste overstap die wij ooit hebben gemaakt. Fijn dat contact snel via WhatsApp kan ook.
Ze maken veel uitstapjes (vooral in vakanties). Zijn altijd vriendelijk. Erg flexibel en denken goed mee. Tevens mogen ervaren dat ze adequaat reageren in geval van "nood".
Tevens krijg je filmpjes toegezonden met wat ze hebben gedaan. Dochter krijgt genoeg beweging maar ook genoeg vrijheid om juist rustiger te doen.

Charlotte H Charlotte H
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Artikel in Groeiend Best en flyeren op jouw school! - Week 48 - 2020

Sportstuif Best wordt langzaam steeds bekender! In de afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met als doel om jullie te bereiken. Middels een prachtig artikel in Groeiend Best waren we te vinden in elke brievenbus in de gemeente Best. Het artikel gemist of wil je hem nog eens lezen, klik dan hier! 

Daarnaast heb je ons wellicht ook al eens voorbij zien komen op onze Social Media, waar elke week nieuwe foto's, video's en informatie op te vinden is. Neem gauw een kijkje op onze Facebook en Instagram.
Bovenstaande is natuurlijk allemaal achter je computer/telefoonscherm of in de krant maar we zijn natuurlijk ook op de straten te vinden! 

De afgelopen en komende weken zijn we in de ochtend vaak te zien bij verschillende basisscholen in Best. Voordat de school begint staan wij al klaar in onze herkenbare blauwe Sportstuif kleren, met sportieve handschoenen aan en een grijper in de hand om aan iedere ouder een Sportstuif flyer te overhandigen (natuurlijk op de gepaste afstand, door de ludieke 'flyergrijper'). We zijn onder andere al in de wijk Heivelden geweest bij het Kindcentrum Antonius, Kindcentrum de Klimboom en basisschool de Heydonck. Daarnaast waren we ook al bij het Kindcentrum de Kiezel en de Zevensprong. 

In de komende weken gaan we ook langs de andere basisscholen in Best! We zijn er dan met een flyer vol informatie en leuke foto's maar natuurlijk ook al voor het beantwoorden van alle vragen. 
Want wist je al dat wij de kinderen bij alle basisscholen in Best na schooltijd komen ophalen met onze Sportstuif bus? 

Langskomen op onze locatie kan natuurlijk ook al. Maak hiervoor een afspraak via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@sportstuif.nl. 



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches