My son is having lots of fun and joy at Sportstuif.
The place is amazing and the activities are nice 👍

Lubna Safri Lubna Safri
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Veel geholpen bij andere locaties en onze deuren zijn officieel geopend! | week 48 - 2023

Maandag 27 november

We staan zo te springen! Nee, niet alleen omdat het bijna pakjesavond is, maar omdat wij vrijdag officieel open gaan! Hiervoor hebben we natuurlijk het een en ander voor te bereiden en hebben we verschillende boodschappen gehaald om onze locatie gezellig te kunnen versieren. Ook mochten wij onze collega’s bij Veldhoven RKVVO bijstaan om de kinderen op te vangen. De kinderen gingen een schoentje knutselen en er werden serieuze vragen gesteld en beantwoord tijdens een Sinterklaasquiz.

 

Dinsdag 28 november

Omdat wij een kinderopvang zijn, moeten wij voldoen aan een aantal voorwaarden vanuit de GGD voor de veiligheid van onze kinderen. Zo wordt er van ons ook gevraagd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen en te koppelen. Dit geldt niet alleen voor ons als medewerkers, maar ook voor de personen die aanwezig kunnen zijn op de club. Elke dinsdagochtend worden er altijd flinke handen uit de mouwen gestoken door een tal van fantastische vrijwilligers voor het onderhouden van het sportpark. Ook deze mensen hebben wij geholpen om een VOG aan te vragen. Naast een gezellige ochtend met de vrijwilligers van RKVV Bergeijk hebben wij weer mogen helpen bij Veldhoven RKVVO en hebben de jongste kinderen levend memory gespeeld, en hadden de oudere kinderen een heuse Sinterklaas speurtocht.

 

Woensdag 29 november

Een laatste dag van deze week mochten we bijspringen bij RKVVO. De kinderen waren allemaal op tijd binnen om 13:00 uur, en hebben we gezamenlijk geluncht met hun zelf meegebrachte goed gevulde broodtrommel. Het was een frisse dag waarbij sommige kinderen de handschoenen graag aandeden. In de middag hebben we de kinderen leren kennismaken met badminton. Voor veel kinderen was het iets nieuws, maar och, er zaten wel wat talentjes bij! Na de kinderopvang hebben we een bezoekje gebracht aan IKEA, nee, zonder kinderen want de BSO was alweer ten einde. We hebben onze eigen BSO-kast opgehaald, morgen maar in elkaar zetten.

 

Donderdag 30 november

De dag voor de grote dag. Dat betekent voorbereidingswerk! We hebben veel leuke spelletjes op de planning en daar hebben we een hele grote loods voor die gevestigd is in Asten bij ons hoofdkantoor. We hebben de hele auto volgestopt met allemaal leuke spelletjes; het paste er net in. Tussendoor kwamen ze bij onze locatie in Valkenswaard een collega te kort om de kinderen van school te halen en hebben wij een aantal kinderen mogen ophalen van school in één van onze mooie blauwe auto’s. Ook zouden de kinderen pepernoten bakken vandaag en mochten we het pepernotendeeg alvast maken. Helaas konden we de zelfgemaakt pepernoten niet proeven want we moesten nog een  ballonnenboog en een kast in elkaar zetten voor de grote dag van morgen. We hebben er zin in!

 

Vrijdag 1 december

Vandaag is de dag, wij gaan officieel open! Voor 14:00 uur hebben we alles versierd en hebben we verschillende spellen klaargezet. Om 14:00 uur was daar wethouder Stef Luijten om ons lintje officieel door te knippen. Er hadden zich een aantal ouders en bestuursleden bijgevoegd, en zijn we gezamenlijk de kantine ingegaan om te proosten met een glaasje kinderchampagne en fruitspiesjes. Voor de kinderen en natuurlijk ouders die zich geroepen voelden, XXL-games zoals:Twister, Mikado, Jenga en 4 op een rij. Ook hadden we te gekke knotshockey en ringwerpen en natuurlijk een bal en een goal = goalschieten. We hebben een fantastische middag gehad en lachen van oor tot oor, want wij zijn OPEN! 

  

 



Ons team

Bas de Bruyn
Bas de Bruyn Vestigingsmanager
Jolanda Berends
Jolanda Berends
Pedagogisch Coaches
Pedagogisch Coaches