Een hele leuke BSO waarbij kinderen zich na schooltijd actief kunnen uitleven! Er wordt naar ieder kind gekeken en elke dag worden er leuke sportactiviteiten georganiseerd!

Anouk Houterman Anouk Houterman
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Flyeren, sleutels en een openingsdatum! | Week 46 - 2023

Deze week hebben we weer veel mogen doen voor onze spliksplinter nieuwe locatie bij RKVV Bergeijk. Zo zijn wij het dorp ingegaan langs de Bakker en supermarkt etc.. Met onze vers bedrukte flyers. We hebben onze eerste afspraak gehad met Basisschool de Regenboog, Wij geloven sterk in samenwerking en het opbouwen van sterke banden in de gemeente. Wij delen graag onze visie en luisteren naar de behoeften en wensen van belanghebbenden voor een fijne samenwerking.

Voor dat we überhaupt hadden geflyerd waren we al opgemerkt door sommige ouders. Hiervoor hebben we onze eerste rondleidingen al gehad vorige week. En hoe dat zo vraag je, je af? We hebben de sleutels alvast mogen ontvangen en hebben nieuws! Met trots en opwinding, konidgen wij aan dat we op 1 december 2023 officieel onze deuren openen! We zijn dus al druk bezig met de voorbereidingen van een supergave opendag. Dus bij deze nodigen wij jullie van harte uit voor onze opendag op vrijdag 1 december. Aanmelden kan via samenbijsportstuif.. We kunnen niet wachten om iedereen te verwelkomen op onze mooie locatie. Tot ziens op vrijdag 1 december!

 

Voor meer informatie of interesse kan je mailen naar Bergeijk@sportstuif.nl

 

 



Ons team

Bas de Bruyn
Bas de Bruyn Vestigingsmanager
Jolanda Berends
Jolanda Berends
Pedagogisch Coaches
Pedagogisch Coaches