Super tevreden over sportstuif!

De kinderen hebben het er heel erg naar hun zin en ze doen veel leuke spellen, activiteiten en uitstapjes.

Super flexibel!

Een keer later omdat je in de file staat is geen punt, ze sturen nog een leuke foto mee dat ze zich prima vermaken, en dan zit je toch een stuk minder gestresst in de auto.

De kinderen willen nooit mee naar huis, dus dat is een goed teken!

Chantal Chantal
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een kijkje achter de schermen bij Sportstuif Bergeijk | Week-42 - 2023

Achter de schermen zijn wij druk bezig met de opening van onze buitenschoolse sportieve opvang Sportstuif in Bergeijk

Sportstuif Bergeijk vestigt zich bij voetbalvereniging RKVV Bergeijk. Hier hebben we de beschikking over de kantine, de velden en het berijke terrein van RKVV Bergeijk. Een multifunctionele locatie waar we allerlei sport- en spelvormen aan bod laten komen. Bij slecht weer kunnen we gebruik maken van de binnenruimte. Hier is de mogelijkheid om, naast onze sportieve activiteiten, bijvoorbeeld ook te knutselen of te kleuren. Mocht u kind tevens lid zijn van RKVV Bergeijk, dan kunnen zij direct vanuit onze sportieve opvang het trainingsveld oplopen, ideaal natuurlijk!

Als kinderen er van houden om na school lekker te bewegen, veel in de buitenlucht willen zijn en houden van sport en spel is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen bij sportieve naschoolse opvang Sportstuif! Neem contact op via het contactformulier op de website of stuur een mail naar Bergeijk@sportstuif.nl

Ook zijn we van plan om een open dag te gaan organiseren op Sportpark 'De Bergerheide'. Dit ter promotie van Sportstuif Bergeijk en onze samenwerking met RKVV Bergeijk. Momenteel zijn we hard aan het werk met de aanvraag en wachten we op goedkeuring vanuit de gemeente. We houden jullie op de hoogte via onze social media kanalen en onze blog. Het is dus zeker de moeite waard om ons te volgen.

Wij hebben er ontzettend veel zin in, jullie ook?!



Ons team

Bas de Bruyn
Bas de Bruyn Vestigingsmanager
Jolanda Berends
Jolanda Berends
Pedagogisch Coaches
Pedagogisch Coaches