Super tevreden over sportstuif!

De kinderen hebben het er heel erg naar hun zin en ze doen veel leuke spellen, activiteiten en uitstapjes.

Super flexibel!

Een keer later omdat je in de file staat is geen punt, ze sturen nog een leuke foto mee dat ze zich prima vermaken, en dan zit je toch een stuk minder gestresst in de auto.

De kinderen willen nooit mee naar huis, dus dat is een goed teken!

Chantal Chantal
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Pepernoten zijn geteld, Sinterklaas film en basketballen zonder basket. | week 49 – 2023

Maandag 4 december

Maandagochtend begon met een energieke start. We verzamelden alle spullen van de open dag en brachten ze terug naar onze loods in Asten. Maar laten we eerlijk zijn, het echte hoogtepunt van de dag was het tellen van 374 pepernoten! We hebben de winnaar op de hoogte gebracht via de mail. De winnaar heeft een gratis uur lasergamen of archery gewonnen, samen met 10 vriendjes/vriendinnetjes die hij zelf mag meebrengen. Zijn jullie ook zo nieuwsgierig naar wat er met al die pepernoten is gebeurd? Dit houden we geheim.

 

Dinsdag 5 december

Vandaag is het de verjaardag van Sinterklaas. We zijn de dag begonnen met weer de belangrijke taak: het koppelen van de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan de fantastische vrijwilligers van de club. Veiligheid staat voorop bij ons op de BSO. In de middag hebben we ook een helpende hand geboden bij onze locatie in Veldhoven (Basko). Daar konden de kinderen kiezen tussen een Sinterklaasfilm of een leuk balspel waar veel gerend werd in de grote overdekte hockeydome. Het was genieten in een betoverende dome. Een dag vol lachende gezichten.

 

Woensdag 6 december

Woensdag bracht praktische taken met zich mee en beschikken ook over andere kwaliteiten. De BSO-kast, een vakkenkast zonder wielen, kreeg nu wielen om alle leuke spellen en bouwmaterialen in onze binnenruimte gemakkelijker te kunnen verplaatsen. We hebben onze locatie in Bergeijk tot in de puntjes op orde gebracht door onze locatiemap op en top te organiseren en de ruimte op te ruimen om de eerste kinderen morgen goed op te kunnen vangen.

 

Donderdag 7 december

Vandaag was het onze eerste officiële opvangdag. Zo stonden wij vol smart te wachten bij de Jacobusschool. We zijn eerst naar Bergeijk gegaan en hebben na een bekertje water en een spelletje schaken onze collega's in Veldhoven (RKVVO) een bezoekje gebracht. Daar hebben we met de andere kinderen aan tafel fruit gegeten en zijn we aansluitend met het frisse weer naar buiten gegaan voor een potje basketbal dribbel zonder basket. Het ging er fanatiek aan toe met de kinderen, en er werd zeer goed verdedigd. Een sportieve twist aan de Sinterklaasweek die zowel jong als oud in beweging bracht!

Vrijdag 8 december

Na een week vol Sinterklaas, actie en avontuur hadden wij de luxe om even op adem te komen. Vrijdag hadden wij een welverdiende vrije dag. Een dag om te ontspannen, te reflecteren en ons voor te bereiden op de laatste stuiptrekkingen van het Sinterklaasfeest. En zo komt ons avontuurlijke verslag van deze geweldige week tot een einde. Dankzij teamwork, lachende gezichten en een vleugje Sinterklaas magie hebben we een onvergetelijke week achter de rug.

 

 



Ons team

Bas de Bruyn
Bas de Bruyn Vestigingsmanager
Jolanda Berends
Jolanda Berends
Pedagogisch Coaches
Pedagogisch Coaches