Super tevreden over sportstuif!

De kinderen hebben het er heel erg naar hun zin en ze doen veel leuke spellen, activiteiten en uitstapjes.

Super flexibel!

Een keer later omdat je in de file staat is geen punt, ze sturen nog een leuke foto mee dat ze zich prima vermaken, en dan zit je toch een stuk minder gestresst in de auto.

De kinderen willen nooit mee naar huis, dus dat is een goed teken!

Chantal Chantal
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een week van Flyeren, trefbal, schaatsen en bezoek van de GGD | week 50 – 2023

Maandag 11 december

Wat een knallende start van de week! Vandaag stond in het teken van schrijven en knutselen. Eerst contact hehad met drukkerij Gielen om vervolgens een stuk te schrijven voor in het weekblad de Eyckelbergh, waarin we onze Buitenschoolse Sportieve Kinderopvang en alle toffe activiteiten van Samen bij sportstuif in het zonnetje zetten. Daarnaast hebben we de creatieve geesten laten spreken door beweegpotjes te knutselen voor de super vrijwilligers van de club.

 

 

Dinsdag 12 december

In de ochtend hebben we dag van de vrijwilliger gevierd. De datum staat officieel voor donderdag 7 december, maar aangezien de vrijwilligers elke dinsdag aanwezig zijn wilden we ze graag persoonlijk toespreken en hun het beweegpotje, dat we gister hebben gemaakt, aan hun te overhandigen, daarnaast zijn we nog weer aan de slag gegaan met het koppelen van de VOG's. In de middag hebben we ons weer mogen inzetten voor onze locatie RKVVO, waar we na een heerlijk bordje met fruit, fanatiek hebben mogen treffenballen met de kinderen.

 

Woensdag 13 december

Midden in de week was het tijd om de straten onveilig te maken met onze enthousiaste aanpak. Flyeren, flyeren en nog eens flyeren! We hebben in veel brievenbussen een flyeren mogen deponeren om meer ouders op de hoogte te laten stellen van de leukste Sportiefste BSO in Bergeijk.

 

 

Donderdag 14 december

Vandaag was een dag vol avonturen! Eerst op naar de schaatsbaan bij Veldhoven on ice. Waar we 3 uur lang schoolschaatsen hebben mogen aanbieden aan verschillende klassen. Zo was er een pacourtje uitgezet waarbij de kinderen moesten: hurken, remmen, slalommen, bochten maken. Sommige kinderen stonden voor het eerst op het ijs, maar met een beetje oefenen en individuele uitleg over schaatstechniek konden de kinderen na een uur zelfverzekerd schaatsen over het ijs. In de middag hebben we weer in Bergeijk kinderen mogen opvangen, we hadden Flessenvoetbal op de planning, de kinderen waren goed aan elkaar gewaagt. Daarnaast hadden we ons eerste bezoek van de gemeentelijke gezondheidsdienst (GGD). Elk jaar komt de GGD in opdracht van de gemeente langs om na te gaan of een kinderopvang voldoet aan de kwaliteitseisen. Het was een positief bezoek.

 

Vrijdag 15 december

Ook vandaag stond in het teken van Flyeren. Zo hebben we in de avond een bezoekje gebracht aan de winterfestival in Bergeijk deze zou gaan openen met een heuse ijsbaan. Helaas liet het ijs ons in de steek en konden we nog niet gaan schaatsen, maar dat weerhield ons niet van het flyeren en verspreiden van sportiviteit. Volgende week is de schaatsbaan wel open en dan gaan we met de kinderen schaatsen!

 

 

 



Ons team

Bas de Bruyn
Bas de Bruyn Vestigingsmanager
Jolanda Berends
Jolanda Berends
Pedagogisch Coaches
Pedagogisch Coaches