My son is having lots of fun and joy at Sportstuif.
The place is amazing and the activities are nice 👍

Lubna Safri Lubna Safri
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Knutselen, Ballorig en Malpiehoeve | week 1 – 2024

Dinsdag 2 januari

De eerste dinsdag van het nieuwe jaar begon voor ons gezin met een knutselsessie die de magie van het oude jaar combineerde met de creativiteit van het nieuwe. Alles werd uit de kast gehaald, van verf tot aan glitter. Een leuke manier om de creativiteit de vrije loop te laten. In de middag hebben we een speelse draai gegeven aan verstoppertje door voorwerpen te verstoppen. Een leuke manier om met een kleine groep kinderen verstoppertje te spelen.

 

Woensdag 3 januari

Op woensdag hebben we een gezellige nieuwjaarsborrel georganiseerd, waar vrienden en familie samen konden komen om het nieuwe jaar te vieren. Om de sfeer extra feestelijk te maken, hebben we een scala aan verschillende spelletjes gepland. Van gezelschapsspellen tot actieve uitdagingen, er was voor elk wat wils, waaronder ook sjoelen, de houten schijven schoven over de baan terwijl de competitieve geesten hoog opliepen. Het was niet alleen een kans om onze sjoelvaardigheden te tonen bij ons op de BSO, maar ook om samen te lachen en te genieten van elkaars gezelschap.

 

Donderdag 4 januari

Op donderdag hebben we een dag vol avontuur en plezier beleefd bij Ballorig. De kinderen konden naar hartenlust klimmen, klauteren en springen in het overdekte speelparadijs. Geen obstakel of glijbaan was te hoog er werd flink uitgeleefd op de glijbanen en klimtoestellen. Een dag vol speelplezier voor jong en oud aan het einde van de middag hadden we flink wat rode wangen en waren de kinderen op de terugweg in de auto in slaap gevallen.

 

Vrijdag 5 januari

Op de laatste dag van de week hadden we een heuse winter speurtocht, met kaarten en aanwijzingen die de kinderen naar winterse objecten leidde. In de middag na de lunch brachten we tijd door op de Malpiehoeve, waar we het boerenleven ontdekten en genoten van de rustgevende omgeving. Een perfecte afsluiting van een week vol plezier en avontuur. De eerste week van het nieuwe jaar bracht niet alleen gezelligheid, maar belooft ook een jaar vol positieve ervaringen en bijzondere momenten. Op naar meer avonturen in 2024!

 



Ons team

Bas de Bruyn
Bas de Bruyn Vestigingsmanager
Jolanda Berends
Jolanda Berends
Pedagogisch Coaches
Pedagogisch Coaches