Een hele leuke BSO waarbij kinderen zich na schooltijd actief kunnen uitleven! Er wordt naar ieder kind gekeken en elke dag worden er leuke sportactiviteiten georganiseerd!

Shauny Shauny
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Knotshockey, voetballen & 'De kleine waterpoort'! Week 38

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 38. Waaronder knotshocky, spelen bij de kleine waterpoort en voetballen.

Maandag 19 september

De week is weer begonnen! In de ochtend zijn we gaan flyeren in de woonwijk om Sportstuif heen. Heb jij de flyer al gekregen?

WIST JE DAT….wij vanaf deze week de pleinspelen verzorgen op maandag en donderdag bij basisschool ’t Klokhuis? Tijdens de pleinspelen (in de pauze van 12:00-12:30) verzorgen wij verschillende actieve activiteiten!

Toen de kinderen uit school kwamen, zijn we eerst fruit gaan eten met een glaasje ranja. In de middag was het wisselvallig weer, maar bleef het gelukkig droog! Daarom zijn wij naar de speeltuin “de kleine waterpoort” gegaan. Dit is echt een speelparadijs voor jong en oud. We zijn van de kabelbaan geweest, door de tunnel gekropen, geschommeld en met de waterpomp gespeeld. Dit allemaal mét muziek! 😊

Na de speeltuin hebben we nog een welverdiend koekje gegeten in de auto.

Dinsdag 20 september

Wij waren vroeg uit de veren want om 08:00 uur waren we aanwezig bij Sparta’25. Het is tijd om te gaan flyeren! Deze keer deden we dat bij basisschool de Raagten. De ouders waren enthousiast en nieuwsgierig naar onze locatie. Dat is voor ons altijd fijn om te horen! Hierna zijn we weer de woonwijk in gegaan om ons rondje van gisteren af te maken.

In de middag kwam Boas bij ons proefdraaien. Super gezellig! Het was een zonnige middag dus dat betekend lekker buiten voetballen! Ook binnen hebben we gevoetbald alleen dan met de voetbaltafel. Het was een spannende strijd met eigen goals en veel oeeehhh geluiden.

Woensdag 21 september

Het beloofd een sportieve dag te worden! In de ochtend heeft Laura peutergym gegeven bij Potje Knor en Jeroen heeft zijn ochtend voor extra taken zoals het voorbereiden van de pleinspelen voor ’t Klokhuis.

Het is weer woensdag middag en dat betekend activiteitenmiddag! Het was een succes deze week! Er waren verschillende kinderen van ’t Otterke en de kinderen van Brandevoort kwamen ook gezellig meespelen! We hebben de kinderen kennis laten maken met archery tag, het bleek best lastig te zijn om de pijlen hard genoeg af te schieten. Knotshockey kwam hierna aan bod. De kinderen waren fanatiek en er ontstonden al wat rode gezichten. De zon deed woensdag goed zijn best! 😊 Na een korte pauze hebben we de draad weer opgepakt en zijn we gaan voetballen op het traingingsveld. Ook hier gingen de kinderen helemaal voor! Het is genieten om de kinderen te zien stralen door middel van teamwork en beweging.

Donderdag 22 september

Het is alweer donderdag. De tijd vliegt! Vandaag zijn wij op basisschool ’t Otterke op gesprek geweest, om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Vervolgens zijn we terug gegaan naar sparta’25 om onze Halloweenavond voor te bereiden. Dus houdt de socials goed in de gaten. Hier wordt de komende tijd meer over gedeeld.

De zon blijft schijnen deze week! Het perfecte weer om lekker naar buiten te gaan. Aris wilde graag spelen in het speeltuintje van sparta’25. Op het voetbalveld hebben we gespeeld met de XL-bal.

Vrijdag 23 september

Het is weer flyer-vrijdag! We gaan met onze blauwe bus op pad en verspreiden onze flyers door de woonwijken.

Fijn weekend!



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches