Een leuke BSO waar de kinderen lekker kunnen bewegen. Er worden leuke sport- en spelactiviteiten bedacht voor alle leeftijden.

Kevin Koch Kevin Koch
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

De natuur ontdekken & kennismaken!

Maandag 12 september

Het is weekend is voorbij. Dat betekent kinderen opvangen! Vanmorgen hebben we bij basisschool ’t Otterke ouders kennis laten maken met Sportstuif. In één minuut hebben we uitgelegd waar we voor staan, wat we doen én hebben we de ouders een flyer meegegeven. Daarna zijn de voorbereidingen voor de komende week gestart. Welke activiteiten gaan we doen? Welke nieuwe contacten of initiatieven gaan zich ontplooien?

In de middag is Aris weer bij ons. Omdat het vandaag zomaar de laatste dag met prettig weer kan zijn hebben we de locatie verlaten om lekker buiten te spelen. In speeltuin De Ratel hebben wij ons kostelijk vermaakt in het spinnenweb én in de zandbak waar we samen met andere kinderen prachtige figuren hebben gemaakt van zand!

Dinsdag 13 september

Vanmorgen zijn we begonnen met een overleg. In het verhaal van maandag staat de vraag welke nieuwe initiatieven zich deze week gaan ontplooien. Vandaag is dan de kogel door de kerk! Vanaf volgende week verzorgen we voor de kinderen van OBS ’t Klokhuis sportieve activiteiten tijdens de middagpauze op school!

Vanmiddag kregen we bezoek bij de BSO, een kennismaking met een nieuw kindje. Tijdens een kennismaking vertellen wij hoe een dag bij Sportstuif eruit ziet en wat de ouders van onze service mogen verwachten. Samen met het kindje heeft Aris op de speeltoestellen gespeeld.

Woensdag 14 september

Onze social media-skills hebben vandaag een boost gekregen! We zijn aan de slag gegaan met het monteren van onze voorstelvideo zodat alle geïnteresseerden een goede indruk krijgen van wie wij zijn en wat wij leuk vinden om te doen. Daarnaast was de ervaring dat een spoedcursus fotocollages maken niet overbodig was. Hierdoor kunnen wij jullie via onze social media-kanalen nog beter op de hoogte houden van wat er gaande is rondom onze sport BSO en activiteiten! Ben jij ook nieuwsgierig naar team Sportstuif Beek en Donk? Klik dan op onderstaande afbeelding om kennis te maken met ons!

Donderdag 15 september

Het was boven verwachting goed weer! Zoals eerder gezegd gaan we volgende week starten met het verzorgen van sportieve activiteiten tijdens de middagpauze bij OBS ’t Klokhuis. In het begin van de middag hebben we hele leuk activiteiten voorbereid waarbij de kinderen in beweging zijn én elkaar beter leren kennen. Samenwerken is vereist!

De middag stond in het teken van bewegen in de natuur. Het is heel uitdagend om met een creatieve blik te kijken op welke manier de natuur, natuurvriendelijk, in te zetten is voor het stimuleren van bewegen! Omgevallen bomen zien als klauterobstakel of stenen als springparcours. Naast het bewegen nodigt de natuur uit voor een educatief moment. We hebben uitgebreid gekeken wat we allemaal konden ontdekken in het meertje.

Vrijdag 16 september

Op vrijdag hebben wij helaas nog geen kinderen. De vrijdagmiddag gebruiken we om contacten te leggen met basisscholen en verenigingen. Het reserveren van de materialen is de laatste orde voor het voorbereiden van de volgende week. Dan is alles weer tot in de puntjes geregeld!



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Bram Werdens
Bram Werdens
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches