Super leuke sport en spel activiteiten.

Rudy Rudy
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Blog week 27

Maandag 4 juli:

Het is weer lekker warm en zonnig deze week en we gaan weer lekker van start met een actieve en sportieve week. Vandaag is er na de fruitsnack en de bekers drinken weer genoeg energie voor 2 spellen. Er ligt vandaag hoepelbal op ons te wachten aan de ene kant van het veld en aan de andere kant hebben we Super Mario Trefbal.

Hoepelbal heeft veel weg van een kinderlijke variant van beerpong er word natuurlijk niet met drank gespeeld maar het concept komt overeen. Je staat met je groepje achter de hoepels die als een piramide liggen opgesteld. Je probeert om en om de bal in de hoepel van je tegenstander te gooien en dan mag deze hoepel weg van het speelveld. Het team dat het eerste zijn hoepels ziet verdwijnen heeft verloren.

Super Mario trefbal word vandaag gespeeld met 3 verschillende superpowers je kan weer afweren met power groen, je heb een 2e leven met het rode/oranje lintje en je kan in het overloop vak waardoor je verder in het vak kan komen van je tegenstanders met het blauwe lintje.

Dinsdag 5 juli:

Vanmiddag gaan we met een tik spel aan de slag waar we met de jongere groep kat en muis tikkertje speelde waar je als tikker de kat bent en alle muizenstaarten wil gaan verzamelen door deze af te pakken van de muizen.

Had de oudere groep verover tikkertje; Hierbij werd je als tikker van al je lintjes geroofd door de kinderen die meespelen. Ieder kind begint het spel met 5 lintjes en de taak aan de tikker om ervoor te zorgen dat hij zijn voorraad met lintjes terug op zou bouwen naar het maximale aantal beschikbare lintjes. Het kind dat aan het einde van het spel het minste lintjes over had was dan automatisch de nieuwe tikker en mocht zijn voorraad weer gaan aanvullen.



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Bram Werdens
Bram Werdens
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches