Een superleuke BSO waarbij kinderen zich uit kunnen leven door middel van sportieve activiteiten! Enthousiast team die elke dag weer klaar staan voor zowel de kinderen als de ouders!

Jessica Jessica
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Blog week 25

Maandag 20 Juni:

Dag 1 we zijn er klaar voor, we hebben de afgelopen weken moeite verzet om iedereen op de hoogte te stellen van deze week en we beginnen direct met een intensief en moeilijk spel: Flagfootbal! Iets wat ikzelf als sporter enorm leuk vind. De groep van aanwezige kinderen en de kinderen die kwamen ondersteunen vanuit Sportstuif Son en Breugel en Sportstuif Helmond gaan samen in 2 teams aan de slag. Zodra de bal vanaf de grond naar achteren word gespeeld begint het spel, je gaat met je team proberen de bal van de startplek naar de volgende pylon te brengen, dit kun je doen door de bal te pakken en het daarmee op een lopen te zetten of door deze met een moeilijke techniek naar een teamgenoot te gooien. De andere partij probeert de bal te stoppen door de speler met de bal te tackelen. Dit kan door 1 van de 2 lintejs aan je riem af te pakken. Zodra je lintje is afgepakt ben je getackeld en staat het spel stil. Uiteindelijk bleek het spel best lastig te zijn maar werd er door de aanwezige kinderen veelvuldig gescoord door sneller te zijn dan de tegenpartij.

Dinsdag 21 Juni:

Voor vandaag waren de voorspellingen nog heel mooi dus hebben we besloten de planning iets om te gooien, want ipv de Nerfbattle stonden de springkussen op het veld. Onze collega's hebben de stormbaan en de klimwand met glijbaan aan elkaar weten te plakken om zo een grote uitdagende stormbaan te formeren. Alle kinderen zijn lekker in de weer terwijl we binnen de extra activiteit gaan klaarzetten namelijk de silent disco. Met wat pijn en moeite word de zender met muziek geinstalleerd en kunnende kinderen met een koptelefoon van JVG diensten een kanaal kiezen en lekker op hun eigen manier van genieten en losgaan. Ons motto was een dag geen techno is een dag niet geleefd en het was mooi om te zien hoe alle kinderen lekker los stonden te gaan. Een goede warming up voor Wish Outdoor dachten we zelf.

Woensdag 22 Juni:

Hij of zij is vandaag aanwezig samen met het team want we zoeken vandaag de king/queen of the court. We hebben 3 verschillende spellen staan namelijk een voetbalspel waar veel kinderen enthousiast van worden, er word tjoekbal gespeeld een spel dat lijkt op handbal en we hebben vanmiddag knotshockey in de aanbieding. Waar het ene team meer voetballers had en daar hun kansen pakten op de overwinning waren er ook genoeg kinderen die iets meer met andere sporten hadden en dus met de andere spellen weer kans maakte op de titel. Er werd door alle kinderen ontzettend goed en fanatiek meegedaan en er word sportief met elkaar gespeeld. Een hele fijne en mooie activiteit! Op naar morgen

Donderdag 23 Juni:

Vandaag was eigenlijk regen voorspeld en daarom zouden we vandaag met de Nerfbattle aan de slag, wil het niet dat we vandaag een benauwde 30 graden hebben maar het wel gewoon droog is. Op het warmste punt van de dag pakken wij onze pijltjes laden we onze pistolen en zetten we onze veiligheidsbrillen op gelukkig kunnen we deze activiteit binnen houden waardoor het toch een stuk beter te doen is qua temperatuur. De strijd gaat zo losbarsten team groen tegen team rood. Ieder heeft zijn vlag verstopt en hebben een neutrale zone waar ze heen moeten nadat ze zijn geraakt afgesproken en dan vliegen de pijltjes in het rond, er word gedoken, gerold en geschuild. Uiteindelijk blijken de vlaggen makkelijker te vinden dan we hadden gedacht maar de strijd word er niet minder om. Aan het einde van de middag zijn we uitgeschoten en hebben we een lekker ijsje verdiend om mee af te sluiten! 

 



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Bram Werdens
Bram Werdens
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches