Wat een onwijs leuke BSO! Een plek waar kinderen na school heerlijk kunnen uitleven doormiddel van sport en spel. Een goed concept, uitgevoerd door enthousiaste medewerkers. Toppers!

Ruben Ruben
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Blog week 23

Maandag 6 juni:

Was het natuurlijk 2e pinksterdag dus waren we de hele dag gesloten als Sportstuif zijnde.

Dinsdag 7 juni:

De voorbereidingen voor de sportweek van later deze maand zijn vol in ontwikkeling, misschien heb je ons al wel zien staan of rondlopen bij jouw school of in de wijk. Heb jij je al aangemeld? Het kan nog via: https://samenbijsportstuif.nl/sportweek

Wij hebben alvast staan oefenen voor de maandag activiteit namelijk Flag Football een spel dat veel weg heeft van American football, tacktisch heel ingewikkeld en alleen voor kids die tegen een stootje kunnen. Maar wees niet bang door de lintjes word je niet echt getackeld en daarmee is het risico op pijn/blessures nihil. Dus wil jij wel eens een nieuwe sport proberen kom dan maandag 20 juni gratis meedoen vanaf 15u!

Woensdag 8 juni:

Vandaag ga ik een dag terug naar school, ik mag namelijk een presentatie geven aan de docenten van Basisschool 't Klokhuis in Beek en Donk voor een nieuwe beweegmethode voor aankomend schooljaar. Leuk om zelf weer eens voor de klas te staan en daarna natuurlijk lekker met zijn alle naar buiten om te ervaren wat er nu straks van de kinderen verwacht word. En heel eerlijk het is ook wel heel leuk om even een momentje te bewegen na of tijdens je dag. 



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Bram Werdens
Bram Werdens
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches