Onze dochter is er nog maar net maar wat vind ze het geweldig bij jullie. Zo veel leuke dingen die jullie doen. Hemelrijk, binnen speeltuinen spelletjes die ze thuis nooit doen noem het maar op maar ook knutselen en samen spelen met andere kindjes. Elke keer als ik ze ophaal vraagt ze volgende week mag ik toch weer mama. Dat zegt genoeg. Toen we moeilijk zaten kwamen jullie met de juiste hulp en oplossingen dat gaf me zoveel rust en ben ik jullie erg dankbaar voor. Hee het team van sportstuif beek en Donk dikke duim voor jullie. Wees trots op hoe jullie het doen met veel enthousiasme en liefde voor de kindjes
Ga zo door!!!!!

Rachel Goetstouwers Rachel Goetstouwers
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Blog week 20

Maandag 16 Mei:

Vandaag liggen er 3 honken op het veld, er staat een slagpaal en er komt een van de instructeurs aan met een heuse knuppel. Onder begeleiding van honkbalexpert Nathan gaan we vandaag slagbal spelen! Met 2 aan elkaar gewaagde teams met fanatieke veldspelers, een brander en een sterke slagopstelling gaan we van start, mijn team in het veld en het team van Nathan aan slag. Het blijkt nog lastig ze zijn z'n klein balletje van die paal af te slaan want geregeld word het paaltje beter geraakt dan de bal. Met wat extra instructie van onze expert weten de kids het balletje beter te raken waardoor we nog meer punten kunnen scoren.

Na een partij van 4 innings word het tijd om even bij te tanken met een lekker koekje, hierna was de groep nog zo ethousiast dat we als variatie op het spel een partijtje kickball hebben gespeeld. Het lijkt in de grote lijnen hetzelfde als slag of honkbal maar nu mag je als pitcher de bal aanrollen naar de slag (of in dit geval kicker) die dan probeert de bal zo ver mogelijk weg te schieten en zo zijn honken rond wil rennen. 

Dinsdag 17 Mei:

Vandaag is het warm en zonnig waardoor we goed moeten kijken naar hoe we de activiteiten gaan indelen. Omdat we niet willen dat de kinderen met hitteverschijnselen naar huis gaan, maar wel willen zorgen voor een sportieve middag hebben we vandaag voor een wateractiviteit gepland. We hebben 2 teams klaarstaan met ieders 1 emmer met water, een aantal sponzen en daarbij ligt er ook een trefbal klaar vandaar de naam Sponzentrefbal. Daarmee hadden de kids de keus met wat ze elkaar wilde proberen af te gooien. In ons geval werd het vooral natgooien! Mooi om te zien dat zelfs met hoge temperaturen er zo fanatiek word gespeeld door alle kinderen. Na deze topprestatie van de kids was er nog een lekker ijsje beschikbaar voordat ze werden opgehaald door de ouders.

Donderdag 19 mei:

Helaas komt aan het lekkere weer toch weer een einde dat pure Hollandse weer is en blijft onvoorspelbaar. Vandaag stonden we nog in de regen te wachten op de kinderen op school, maar de rest van de middag was ons beter gezind waardoor we alsnog lekker droog buiten konden spelen. In 2 groepen werden er 2 spellen gespeeld aan de ene kant van het veld lag er een steen - papier - schaar estafette klaar en aan de andere kant werd er kat en muis tikkertje gespeeld. 



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Bram Werdens
Bram Werdens
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches