Mijn dochter zit hier op de BSO en heeft het ontzettend naar haar zin! De begeleiders zijn geweldig en houden de ouders up to date aan het einde van de dag wat ze allemaal hebben gedaan qua activiteiten. De kinderen zijn veel in beweging wat erg belangrijk is. Ga zo door!

Manolya Yesil Manolya Yesil
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Blog Week 18

Maandag 2 Mei:

De paden op de Bossen in vandaag, want we gaan vandaag op bezoek bij Sportstuif Deurne. Het leuke aan de locatie is dat ze hier beschikken over een sporthal en wat is dat mooi want dit bied zoveel meer mogelijkheden en opties tot sporten. We gaan met zijn alle lekker los in de zaal voordat we aan de lunch gaan buiten in het zonnetje. Het vervolg van de dag is gepland in het zandbos waar we lekker in de schaduw kunnen spelen, graven en ravotten met takken, zand en dennenappels. Er worden hutten gebouwd er word van de kabelbaan gegleden, met stokken en takken gerend maar vooral heel veel plezier gemaakt! Wat een heerlijk gezicht is dat toch en wat een prachtige start van nog een leuke en hopelijk lange week sportieve vakantie.

Dindag 3 Mei:

Vandaag gaan we op pad naar Sportstuif Venray, hier gaan we eerst weer lekker vrij aan de slag met spelen zodra we de auto uit stormen kunnen we direct aansluiten bij een lekker potje voetbal. Om rekening te houden met het warme weer is er ook een mogelijkehijd om binnen wat meer rust op te zoeken. Na een smakelijke en vooral gezellige lunch is het tijd om ons voor te bereiden op wat er voor vanmiddag op het programma staat: De Nerf Battle!!

Met behulp van wat creatieve en sommige sterke begeleiders word er een veld omgetoverd in een heus Call of Duty waardig slagveld. Alle grotere kinderen gaan op het speelveld aan de slag, waar de kleinere kinderen eerst op schietlesgaan op onze zelfgemaakte schietbaan. Hier staan verschillende materialen opgesteld waar tegenaan of die ergens vanaf kunnen worden geschoten. Maar veiligheid staat voorop dus alle kinderen krijgen eerst een veiligheidsbril op waarna we met een potje capture the flag gaan kijken of we er een sportieve middag van kunnen maken! 

Donderdag 5 Mei:

De laatste week van de vakantie sluiten we wederom af in Asten, we hebben weer een vrije ochtend om te vrij te spelen. Het mooie van op bezoek zijn bij andere vestigingen is dat je natuurlijk andere kinderen ontmoet, maar ook dat er een andere omgeving is dus ook ander sportmateriaal of ondergrond. Waar we bij Sportstuif Beek en Donk een groot natuurgrasveld hebben staat er in Asten bijvoorbeeld een mooie kunstgraspannakooi. Na de lunch zijn we met een foto speurtocht gestart, in 6 groepjes gingen we het centrum en wijken in om op zoek te gaan naar bijv. een grote groene boog, een speeltuin en een foto van alle kids rondom een boom. Allerlei leuke uitdagingen waarbij we lekker een stuk gewandeld hebben. Ik kan je vertellen het was behoorlijk stil op de terugweg in de auto :)



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Bram Werdens
Bram Werdens
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches