Mijn dochter zit hier op de BSO en heeft het ontzettend naar haar zin! De begeleiders zijn geweldig en houden de ouders up to date aan het einde van de dag wat ze allemaal hebben gedaan qua activiteiten. De kinderen zijn veel in beweging wat erg belangrijk is. Ga zo door!

Manolya Yesil Manolya Yesil
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Blog Week 17

Maandag 25 april:

Daar begint het dan het feest wat vakantie heet! We gaan vandaag op bezoek bij Sportstuif Helmond, we zijn met meerder vestigingen (dit doen we regelmatig zeker in de vakantieweken) op bezoek om na een gezamelijk spel op de vestiging te spelen door naar een uitstapje en dat is vandaag "de Leonardus Speeltuin". Helaas speelt het mindere weer ons parten waardoor we onze planning iets moeten wijzigingen. Tijdens de opstart met een stuk fruit en een lekkere beker drinken wordt er daarna genoten van een aantal gezelschapsspellen binnen en krijgen we een heuse dansschow voorgeschoteld.

Na de gezamelijk lunch gaan we alsnog naar de speeltuin al is dit door de regen in de vorm van Kidsplaza in Helmond. Hier hebben de kinderen zich de hele middag fijn kunnen uitleven en werd er zels door vele van de stijle tijgerglijbaan gegleden, er werden salto's en andere mooie sprongen gemaakt op de trampolines en tegen de vulkaan op geklommen. Een prachtige dag en dat voorspeld veel goeds voor de rest van de week!

 

Dinsdag 26 April:

Vandaag gaan we wederom via onze vrienden en vriendinnen van sportstuif Helmond door naar Sportstuif Asten. Na het fruit eten en het smeren van de boterhammen gaan we met de hele groep op pad. Voor ons als Sportstuif Beek en Donk een hele nieuwe ervaring want hier zijn we nog nooit eerder naartoe geweest. Hier hebben we de rest van de ochtend vrij om te spelen en de locatie te ontdekken, waarna we na de lunch met de hele groep ruim 50 kinderen levend stratego gaan spelen. Er worden 2 groepen gemaakt die op ieder hun speelveld de vlag gaan verstoppen waarna het spel en het zoeken naar de andere vlag losbreekt. Uiteindelijk gaat de strijd gelijk op maar wint het rode team de laatste bepalende ronde. Na de rit terug naar Helmond hebben we op de locatie nog met de archery tag aan de slag, toen stonden al snel de ouders op de stoep en konden we na een heerlijke zonnige dag weer naar huis.

 

Donderdag 28 April:

Na een vrije Koningsdag staan we weer klaar op de vroege ochtend voor de volgende dag met de kinderen van Sportstuif. We gaan vandaag weer op pad en vandaag gaan we naar Sportstuif Someren, hier gaan we niet zomaar wat doen maar we gaan met zijn alle strijden op de voetbalveldjes. Er worden bij aankomst snel 6 teams gemaakt en deze worden onder leiding van een van de collega's gecoacht naar het mooiste resultaat. Na 3 onderlinge potjes waar goed word gecombineerd en menig voetbaltallent word gedemonstreed is het al tijd voor de lunch aan de tafels in de zon.

 

Na de lunch komt deel twee van vandaag namelijk de uitstap naar Klein Costa Rica in Someren, een indoor vlindertuin/dierentuin met tal van exotische dieren. De kids krijgen in groepjes een speurtocht mee waarop alle dieren staan en de uitdaging deze te gaan vinden. Vanaf de grond maar ook vanaf de meters hoge touwbrug wordt er gekeken naar alle dieren. Na de zoektocht gaan we weer lekker terug naar onze eigen vestiging en dan staan de ouders al snel klaar om de kinderen weer op te halen. Wederom een mooie zonnige dag en een leuke educatieve afsluiting van deze eerste week, ik ben benieuwd wat we volgende week gaan meemaken!

 



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Bram Werdens
Bram Werdens
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches