Super leuke sport en spel activiteiten.

Rudy Rudy
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Blog Week 15

Maandag 11 April:

Het zonnetje lacht mijn shirt is blauw dit zijn de weken waar ik van hou. Wat een prachtige dag hebben we vandaag om lekker buiten te gaan spelen! Vandaag spelen we een speciale variant van Levend stratego. We hebben dit spel zo aangepast dat het voor alle kinderen goed speelbaar is door de kaartjes dieren en nummers te geven. Er word flink getikt en gezocht naar de goed verstopte vlaggen. De strijd gaat steeds gelijk op en na een middag van spel strijd en zoeken eindigen we op een 2-2 gelijkspel!

Dinsdag 12 April:

Vanmiddag is het druk op de BSO we hebben in totaal 24 kinderen die vandaag in twee groepen gaan spelen. Er is een veld met Jatbal uitgezet waar we met de jongere groep mee gaan starten. Bij jatbal heb je 2 velden met een hoop verschillende materialen, je gaat met je team spullen jatten uit het veld van het andere team. Maar wees voorzichtig want als je word getikt is je poging tot jatten mislukt.

De oudere groep is doorgegaan waar we gisteren zijn gebleven namelijk levend stratego. De groep wilde zo graag de gelijke stand doorbreken en ervoor zorgen dat er over 2 dagen een winnaar uit de bus komt. Helaas is mijn team vandaag niet in dezelfde doen als gisteren waardoor we onze gelijke stand van 2-2 zien eindigen in een verlies van 5-2. Helaas voor deze keer, maar gelukkig sluiten we de dag af met een lekker ijsje.

Donderdag 14 April:

Schipper mag ik overvaren ja of nee? Dat is de vraag van vandaag. De hele club staat klaar aan de over van de rivier en we zingen uit volle borst mee. Er word getikt, er word overgevaren maar er word vooral genoten van het spel en met elkaar. Wederom een heerlijke dag bij Sportstuif.



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Bram Werdens
Bram Werdens
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches