Mijn kinderen nemen regelmatig deel aan de activiteiten van Sportstuif Beek en Donk, en ze keren altijd vol vreugde terug. Het is geweldig om te zien hoe Sportstuif steeds weer creatieve en leuke sport- en spelactiviteiten bedenkt die geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden. Onlangs hebben ze bijvoorbeeld creatieve waterspellen en lasergamen gehad!

Bij Sportstuif worden kinderen aangemoedigd om deel te nemen aan verschillende sporten, waardoor ze kunnen ontdekken welke sport het beste bij hen past. Wie weet, misschien ontdekken ze wel een nieuwe hobby! Wij komen hier zeker vaker na toe.

Rutger Rutger
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Blog week 13

Deze week zijn we met de laatste puntjes op de i bezig geweest voor het klaarstomen van onze BSO locatie. De afgelopen dagen zijn we op de koudste dag van maart nog bezig geweest met flyeren, gewapend met een pak flyers, helaas geen handschoenen en goede moed gingen we donderdag op pad richting basisschool de Raagten. We lieten ons niet afschrikken door de kou en de aanwezige sneeuwval. Vervolgens zijn we nog op bezoek gegaan bij verschillende supermarkten om te schuilen en even van een welverdient kopje koffie te genieten. Uiteindelijk zijn we door de wijk Beek gelopen met onze flyers om de ochtend compleet te maken. 

A.S. Maandag is het dan zover dan gaan we met ons eerste kind starten in Beek en Donk, super spannend en super leuk natuurlijk! Iedere dag staat er een nieuwe activiteit op het programma waarbij we spel, sporten en vrij spelen met elkaar afwisselen. Ben jij nu ook benieuwd hoe een sportstuifdag er voor jou uit kan zien? Klik dan hier voor een sfeerimpressie :) 

Vanaf vandaag is er ook een grote kans dat je onze blauwe bolide door het dorp zal zien rijden. Wist je dat wij kinderen ophalen bij de scholen en vervoeren naar onze eigen locaties? Neem ik jou binnenkort ook mee naar de sportiefste BSO van Beek en Donk?

Neem dan contact op via het formulier of kom een keer langs op onze locatie bij "sparta 25" aan de Heereindsestraat 10 in Beek en Donk!



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches