Super gezellige BSO, er worden toffe activiteiten georganiseerd en het personeel is heel enthousiast!

Sam Broere Sam Broere
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Buikschuiven, Overlooptrefbal, Kinderfeestje! Week 28 - 2023

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 28, waaronder buikschuiven, overlooptrefbal, kinderfeestje en nog veel meer!
 

Maandag 10 juli
De laatste schoolweek alweer, wat gaat het toch allemaal snel voorbij. Het beloofde een mooie zomerse dag te worden met zo’n 26 graden. Het was daarom mooi weer om de buikschuifbaan er vandaag bij te pakken. Voordat we die erbij pakten, gingen we natuurlijk eerst de kinderen ophalen. Bij terugkomst stond het fruit met groente en drinken al netjes voor ons klaar, we konden dus meteen aan tafel. Na het eten gingen we meteen naar buiten! De buikschuifbaan werd klaar gezet, het water ging aan, de zeep werd gestrooid en klaariskee! De kinderen mochten kiezen of ze op de buik, knieën of op de zwembanden gingen schuiven. We hadden één grote zwemband en twee kleine. Als je op de band gaat werd je natuurlijk ook niet te nat. Met de grootste band schuiven, vonden de meeste kinderen toch wel fijn. Na een tijdje hadden ze het erg naar hun zin en werd er een waterpistolen gevecht gehouden. Het ging er steeds wilder aan toe, haha en toen was iedereen toch klets nat geworden! Na de activiteit zijn we weer even naar binnen gegaan om te drinken en nog een koekje te eten. De kinderen mochten na de activiteit vrij spelen en zo voetbalden ze tot kwart over 6 nog buiten, tot de ouders ze kwamen ophalen.

  

Dinsdag 11 juli
De dag was warm, met maar liefst 30 tot 33 graden volle zon. Juist op deze dagen zorgen we ervoor dat de kinderen zich goed insmeren met zonnebrand en dat er extra drinkmomenten plaatsvinden. Het was bijna kwart voor drie en dus tijd om de kinderen op te halen bij de eerste school van vandaag; basisschool de Raagten. We zetten de kinderen af op locatie bij de medewerker en gingen verder om de kinderen op te halen van basisschool het Klokhuis en ’t Otterke. Als we eenmaal compleet waren, was het tijd voor het fruit moment. Tijdens het fruit moment werd de dagplanning verteld; zo gingen we vandaag overlooptrefbal spelen. We gingen allemaal naar het Panna veldje en het spel werd uitgelegd: Er staat één iemand in het midden, deze persoon gooit iedereen af! Alle kinderen starten op een zijde van het veld. Op mijn teken moeten ze naar de overkant rennen, maar worden ze afgegooid? Dan moeten zij meehelpen met afgooien in het midden. Uiteindelijk stond bijna iedereen in het midden en diegene die als laatste overbleef, die was de winnaar. Na dit spel speelden we nog iemand is ‘m niemand is ‘m en sloten de activiteit af met een voetbal; iedereen tegen de Sportstuif!!

 

Woensdag 12 juli
Vandaag hadden we geen woensdag middag activiteit, maar wel een kinderfeestje bij Sportstuif! We begonnen het kinderfeestje rond 14:00. De kantine werd helemaal versierd, de discolampen stonden aan en alles stond klaar voor de activiteit. De kinderen kwamen binnen en we begonnen het kinderfeestje aan tafel met het eten van een zelfgemaakte cupcake van de jarige Jop! Na het eten gingen we de cadeautjes uitpakken, maar deze hadden we allemaal verstopt en dat moest de Jarige Jop eerst nog even vinden. Als alle cadeautjes gevonden en uitgepakt waren, konden we beginnen met de eerste activiteit namelijk: Lasergamen! Er werden twee teams gemaakt; team groen en team rood. De sfeer zat er goed in, spannende muziek op de achtergrond en fanatieke deelnemers! Waren al jouw levens op? Dan moest diegene naar mij toe komen en kreeg jouw team één punt erbij. Welk team had er aan het einde de minste punten en won de Battle? We speelden twee potjes, de winnaar van elke ronde werd bekend gemaakt door de jarige Jop. Na het lasergamen trokken de kinderen hun zwemkleding aan en gingen we naar het achterste veld om vervolgens te buikschuiven! Bij het buikschuiven werd er ook een klein wedstrijdje gehouden, wie van de twee kwam het verste op de baan? De activiteiten waren afgelopen en de kinderen gingen naar binnen om zich om te kleden. Ze kregen allemaal nog een goodiebag mee naar huis met een zakje chips. De kinderen vonden het fantastisch en wij natuurlijk ook! Wil jij nou ook graag een keer een kinderfeestje boeken bij Sportstuif? Dat kan via onze website, voor meer informatie klik hier.

 

Donderdag 13 juli
Voor de kinderen van vandaag was dit de laatste dag voordat de zomervakantie begint. Deze dag was ook nog eens één kindje jarig van de BSO en dat moest even gevierd worden!  We gingen de kinderen ophalen van school. De hele school stond buiten klaar, van 10 tot 0 gingen ze af tellen, dat was het dan.. de laatste schooldag. De kinderen gingen mee naar de BSO. Toen we aankwamen op de BSO, werd er een verjaardagsliedje opgezet, met disco verlichting erbij. Onder het genot van muziek en disco licht gingen we gezamenlijk fruit eten. Daarna was het tijd voor de activiteit van vandaag of beter gezegd de activiteiten. We begonnen met een skippybalrace; om beurten speelden we tegen elkaar, wie was er sneller? We hadden een skippybal winnares en daarmee was het tijd voor het volgende spelletje; het reactiespel & omgekeerd; wie is er het snelste bij het pakken van de pion? Een variatie hierop was dat we achterste voren stonden. De kinderen waren erg gewaagd aan elkaar, maar ook bij dit spelletje hadden we uiteindelijk één winnaar! Het was tijd voor het laatste spelletje van vandaag namelijk; de karaoke. Om beurten kozen we een liedje en werd er gezongen. Wat knap van de kinderen dat ze dit durven en dat ze de teksten zo goed mee konden zingen. Na alle liedjes gezongen te hebben, sluiten de we week feestelijk af!

  

Vrijdag 14 juli
Bij Sportstuif Beek en Donk is het weekend al begonnen! Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie. Voor de kinderen die bij ons blijven op de BSO, gaan we natuurlijk ook veel leuke activiteiten en uitstapjes beleven en gaan we veel plezier maken!

Zomer actie!!
Voor de zomervakantie van 2023 hebben wij weer een leuke win actie bedacht voor jullie.
Stuur voor 25 augustus de leukste vakantie foto door naar beekendonk@sportstuif.nl of tag ons in een van de leuke foto's op Instagram of Facebook! 
De leukste foto kan van alles zijn, denk aan; waterspelletjes, gekke momenten, familie foto’s, sportieve foto’s, actie foto’s en nog veel meer! 

De allerleukste foto wint namelijk een leuke prijs!
De foto wordt beoordeeld op:

-              Creativiteit

-              Sportiviteit

-              Spontaniteit

-              Zomer gevoel

-              Jijzelf staat op de foto!

Prijsuitreiking: In de week van: 26 augustus en 1 september



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches