Elke dag weer leuke sportieve maar ook creatieve activiteiten! Het team organiseert ook in de vakanties leuke uitjes. top!

Do Do
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Boksen, Nerf battle & herfstbingo! Week 39

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 39. Waaronder Boksen, Nerf batte en herfstbingo!

Maandag 26 september

Het is weer maandag! Het weekend is voorbij en het belooft een regenachtige week te worden. In de ochtend hebben we weer peutergym gegeven bij kinderdagverblijf Potje Knor en tegen de middag hebben we de pleinspelen verzorgt bij ’t Klokhuis!

Toen iedereen op de BSO was, hebben we eerst fruit gegeten en ranja gedronken. In de middag hebben we flink gebruik gemaakt van de biljarttafel. Deze is afgesloten waardoor het ons de mogelijkheid biedt om een potje rond de tafel te spelen! Zo zorgen we op een grijze dag voor beweging! Ook de gezelschapspellen hebben we weer uit de kast getrokken. We hebben memory en regenwormen gespeeld

.

Dinsdag 27 september

Om 08:15 stonden we bij basisschool het Muldershof om te flyeren! Toen we hiermee klaar waren zijn we doorgereden naar de action om ons speelgoed uit te breiden. We hebben van alles wat gekocht, zoals constructie materiaal, knutsel spullen en plastic dieren. Nadat we de auto leeg hadden, was het tijd voor ons wekelijks overleg. Hierin bespreken we de vooruitgang van onze locatie en waar we de komende week mee aan de slag gaan.

We zijn weer bij Sparta’25. Aris had het nieuwe speelgoed al snel gevonden en heeft heerlijk met de dino’s gespeeld. Deze middag hadden we ook een kennismaking, we hebben de bokshandschoenen uit de kast gepakt en zijn buiten gaan boksen!

Woensdag 28 september

Vandaag is weer de activiteiten middag! Sportstuif Brandevoort kwam gezellig mee doen! We hadden de kantine omgetoverd voor de Nerf battle. Door de tafels op zijn kant te zetten creëerde we schuilplaatsen. De Nerf pijlen vlogen alle kanten op!

Tegen alle weersvoorspellingen in, werd het prachtig weer! We hadden de bokshandschoenen mee naar buiten genomen en hebben kennisgemaakt met verschillende technieken. Tussendoor viel er een kleine bui, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was een top middag!

Donderdag 29 september

Het bleef heerlijk weer! De zon scheen en we zijn lekker naar buiten gegaan. Deze keer niet naar het voetbalveld, maar naar het bos! We hadden een herfstbingo uitgezet voor Aris. Tussendoor zijn we leuke dingen tegen gekomen. We vonden Piet de maiskolf, hiervan hebben we een poppetje gemaakt. We hebben paddenstoelen, eikels, eendjes en veren gevonden! Als kers op de taart kwamen we uit bij de dierenweide het hoge regt. Helaas heeft Piet de maiskolf het niet overleefd want deze werd gevoerd aan de dieren

.

 

Vrijdag 30 september

Vandaag begonnen Jeroen en Laura op kantoor. We zijn bezig met een winactie voor Beek en Donk. De prijs is niet mis, namelijk…. Tromgeroffel….. kaartjes voor Monkey Town! Hierover staat binnenkort meer op social media!

Om 16:00 hadden we een gesprek gepland met John van Sparta’25. We hebben afspraken gemaakt over de accommodatie. Het is een super prettige samenwerking! Sinds vandaag hangt ook ons Sportstuif bord aan het hek! Heb jij hem al gespot?



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Bram Werdens
Bram Werdens
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches