Ons zoontje (7 jaar) vindt de (spel)activiteiten erg leuk. Hij gaat graag naar sportstuif. Hij vindt ook de begeleiding heel aardig. Activiteiten zijn meestal uitdagend en begeleiding helpt hem indien nodig.
We hebben onze zoon de sterren laten geven. Op de vraag wanneer hij 5 sterren zou geven, geeft hij aan dat wanneer het parcours nóg uitdagender zou zijn (bijv. met touwen en trapeze), hij dan 5 sterren zou geven 😉

Communicatie met ons als ouders is heel laagdrempelig, beide kanten op. Even appen en er wordt heel snel gereageerd. Een verademing.
Wij zijn erg tevreden.

Renée van Kraaij Renée van Kraaij
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Voetballen, naar de speeltuin en lasergamen!

Maandag 5 september

Sportstuif Beek en Donk opent ook weer zijn deuren na de zomervakantie! Dit schooljaar beginnen we met twee nieuwe gezichten Jeroen Rongen en Laura Hoogers (kijk voor meer info onderaan bij het kopje ‘ons team’). Wij beginnen vol enthousiasme bij Sportstuif Beek en Donk.

Het was lekker warm deze dag. We zijn begonnen met wat fruit en een glaasje ranja. Toen we weer energie hadden zijn we op het voetbalveld gaan voetballen. Van te voren hebben we de kinderen natuurlijk goed ingesmeerd met zonnebrandcrème.

Na een paar goals en zweetdruppels verder, was het tijd om even uit te rusten. De waterkan stond klaar. Zo…. Even op adem komen… Hierna hebben we ons voetbaltoernooi vervolgd.

Dinsdag 6 september

Weer een zonnige dag bij Sportstuif! 😊 Na dat alle kinderen op de BSO zijn aangekomen, begonnen we weer met ons vaste fruit en drinkmoment. In het begin zijn we even binnen gebleven omdat het te warm was buiten. We hebben gespeeld met de Lego en speelde het regenwormen spel.

Toen de zon iets minder fel scheen zijn we naar speeltuin ‘de Ratel’ gegaan. Van klimmen in het spinnenweb tot glijden van de kabelbaan. Het was een beweeglijke middag!

Woensdag 7 september

WIST JE DAT…….. er de gehele maand september een spellenmiddag is bij Sportstuif Beek en Donk (Sparta’25).

Deze middag zat vol energie! We hebben verschillende XL-games gespeeld. Zoals Twister, Vier op een rij en Mikado. In de pannakooi speelde we trefbal. De kinderen zijn fanatiek en gaan voor de winst!

Rondom de pannakooi hebben we flink bewogen met het lasergamen! Dit stimuleert de motoriek maar ook zeker de sociaal-emotionele ontwikkeling.  De kinderen leren samenwerken door middel van teams. Ze moeten afspraken met elkaar maken en elkaar beschermen. Alleen op deze manier is er de meeste kans om te winnen!

Donderdag 8 september

HET IS FEEST BIJ SPORTSTUIF!! Hoeraaaa vandaag is onze teamleider Jeroen Jarig! Dat moet gevierd worden. We hebben Jeroen verrast met een taart en feestmuts.

Het was een regenachtige dag vandaag maar dat mocht de pret niet drukken. Wij hebben een grote kantine en wat doe je daar……. Juist, verstoppertje! Deze middag hebben we ook verschillende bordspellen gedaan zoals dammen en mens erger je niet.

Vrijdag 9 september

Op vrijdag zijn er op dit moment geen kinderen aanwezig. De vrijdagmiddag gebruiken we om contacten te leggen met basisscholen en verenigingen. Deze middag zijn we in gesprek gegaan met OBS ‘t Klokhuis om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen in de toekomst. Sportstuif zet zich ook in om activiteiten te verzorgen op basisscholen.



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Bram Werdens
Bram Werdens
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches