Buitenschoolse opvang met HBO geschoolde pedagogisch medewerkers met een passie voor sport en bewegen!

Anne Anne
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Meivakantie bij Sportstuif in week 17 & 18 - 2022

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? 

In week 17 & 18 hebben we de volgende activiteiten gedaan:

- Slagbaltoernooi

- Hemelrijk 

- We Jump

Lezen jullie mee?

Meivakantie week 1

In de eerste week van de meivakantie hebben we weer verschillende leuke activiteiten gedaan met de kinderen, zoals we dat gewend zijn in de vakanties. Zo bezoeken we bijna dagelijks andere locaties van Sportstuif om er samen op uit te trekken.  Beter weer dan de afgelopen twee weken hadden we ons niet kunnen wensen. We trapten af op de eerste maandag van de meivakantie met een slagbaltoernooi waaraan iedereen kon meedoen, samen met Sportstuif Asten. Op de dinsdag vertrokken we wederom naar Sportstuif Asten om te bootcampen en levend stratego te spelen.

Op woensdag was het natuurlijk Koningsdag! Hopelijk heeft iedereen hier een eigen leuke invulling aan kunnen geven, het was namelijk een zonovergoten prachtige middag.

Op donderdag organiseerden we een voetbaltoernooi voor meerdere vestigingen van Sportstuif die bij ons op locatie werd gespeeld, natuurlijk met een lekker muziekje op de achtergrond. Vervolgens gingen we met z’n allen op pad en brachten we een bezoekje aan de vlindertuin ‘Klein Costa Rica’ in Someren. Hier was vanalles te zien. Van heel veel soorten gekleurde vlinders tot stokstaartjes en toekans. Ook kon je via een trap over de metershoge hangbrug lopen en vanaf boven had je dan een mooi uitzicht over de gehele vlindertuin.

Meivakantie week 2

Om de tweede week van de meivakantie goed te beginnen brachten we op maandag een bezoek aan het Zandbos in Deurne. Een erg leuke buitenspeeltuin met onder andere een kabelbaan en een hele grote buitenhut waar lekker in gespeeld kon worden. Op dinsdag gingen we naar Sportstuif Asten en speelden we met z’n allen het leuke kat- en muisspel om alvast op te warmen voor het springkussen wat we in de middag hebben opgezet voor de kinderen op het veld van NWC Asten. Hier konden ze de hele middag hun energie fijn in kwijt terwijl we in de tussentijd genoten van het warme zonnetje.

Op woensdag stond BillyBird Park Hemelrijk op het programma! Samen met een aantal andere vestigingen van Sportstuif vertrokken we gezamenljik naar het park, en wat hebben we genoten. Van waterglijbanen tot springkussens, een dinoparadijs en een hele grote achtbaan! Er waren ook slootjes van water aanwezig dus je raadt het al: sommigen zaten al snel halverwege de knieën in het water en kwamen met een kletsnatte broek terug naar de picknicktafels. Maar dat gaf natuurlijk helemaal niets want de zon deed z’n werk dus die broeken waren binnen een mum van tijd weer droog. Tussendoor hebben we lekker op tijd gegeten en wat ranja gedronken en dan was het natuurlijk snel door naar het volgende gedeelte van het park! Op de terugrit in de auto was het nog nooit zo stil geweest: iedereen was in slaap gevallen op de achterbank. Moe maar voldaan van een spannende en intense dag.

Op donderdag vertrokken we weer naar Sportstuif Asten om levend stratego te spelen. In de middag hadden we een leuke speurtocht bedacht door Asten met allerlei gekke opdrachten. Zo hadden we bijvoorbeeld een opdracht boomknuffelen en moesten we van een bepaald woord schrijven met je eigen groepje. Niet op papier maar met elkaar! Op vrijdag stond er wederom iets leuks op het programma om deze prachtige week mee af te sluiten. We gingen nameljik naar We-Jump in Helmond! In de ochtend konden we hier lekker warm springen, vervolgens vertrokken we in de middag naar Helmond Brandevoort om gezamenlijk te gaan lunchen en even een potje hockey te spelen. En als afsluiter van de week: naar buitenspeeltuin Helmond-West, waar de kids nog de halve middag buiten konden vertoeven in deze leuke speeltuin met verschillende speeltoestellen.

We kijken terug op twee gezellige, zonovergoten weken meivakantie met allerlei sportieve buitenactiviteiten waarin we volop hebben genoten! Hopelijk hebben jullie allemaal een fijne vakantie gehad.



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches