Wat een mooi initiatief! Een opvang waar de kinderen kunnen sporten onder de juiste begeleiding. Best Vooruit is daar ook een geschikte locatie voor. 

Erik Erik
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Feestweek bij Sportstuif Best! - Week 16 - 2022

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Bij onze sport BSO kunnen kinderen na school lekker uitleven! 

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Lees hier wat we gedaan hebben in week 16!

Veel leesplezier.

Maandag 18 april:

Wegens 2e Paasdag zijn we vandaag gesloten. Speciaal daarvoor hebben we een leuke activiteit georganiseerd voor alle kinderen in Best. 

Via www.samenbijsportstuif.nl kunnen kinderen mee doen aan de Paaseierenjacht. Wie o Wie vindt één van de 10 speciale Sportstuif Paaseieren die verstopt zijn in gemeente Best  en maakt kans op hele leuke prijzen! Heb jij één speciaal Sportstuif Paasei gevonden, deel de locatie + selfie met het Sportstuif Paasei via een bericht op deze Facebookpagina of mail naar samenbijsportstuif@sportstuif.nl met onderwerp: Paaseierenjacht Sportstuif Best.

Dinsdag 19 april:

Deze week is het FEEST, want Sportstuif Best bestaat deze week 1 jaar!! We zijn de hele middag lekker buiten geweest en we hadden 2 grote springkussens opstaan. Hier mochten de kinderen lekker vrij op spelen. Vervolgens gingen we in 2 groepen fruit eten en daarna stond er nog een leuke activiteit op de planning. We speelde een potje handbal in 2 vakken. Met 2 teams moest je proberen bij elkaar te scoren, elk team had 2 goaltjes waarin gescoord kon worden. We hadden 6 balletjes in het veld, dus het ging lekker snel op en neer. Op het laatst hadden we nog een eindspel. Een grote skippybal in het midden en een zak vol tennisballen, deze moest je op de skippybal gooien en vervolgens was het de bedoeling; wie als eerste de skippybal aan de overkant krijgt, die heeft gewonnen. Toen de activiteit was afgelopen mocht iedereen weer lekker vrij spelen en de springkussens werden natuurlijk ook weer aangezet.

 

Woensdag 20 april:

Vandaag een wat rustigere dag. We hebben samen op de Sportstuif geluncht en daarna even naar de speeltuin gegaan. Halverwege de middag zijn we naar de Sportstuif in Son gegaan en hebben we daar met de andere kinderen gespeeld. We speelde knakworsttikkertje, dit is een tikspel waarbij we 2 tikkers hadden en als je wordt afgetikt ga je met je armen gestrekt naar de zijkant staan. Iemand anders kan je weer vrij maken door 1 arm naar beneden te duwen en dat is dan KNAK, als iemand anders voorbij komt en die duwt je andere arm naar beneden heb je WORST. Dan mag je weer meedoen met het spelletje. Vervolgens hadden we een estafette, waarbij de kinderen met een frisbee en een balletje erop het parcours af moeten leggen zo snel als ze kunnen. Het was een gezellige middag!

Donderdag 21 april:

Vandaag is het ook weer een super dag! De springkussens stonden er weer klaar voor en het was weer een groot feest. Iedereen mocht lekker voor zichzelf spelen tot dat alle kinderen van school waren. We gingen lekker fruit eten en hadden we ook een jarige in ons midden, hier hebben we natuurlijk hard voor gezongen. We speelde daarna met iedereen Levend Stratego. In 2 teams proberen we elkaars vlag te veroveren. Maar als je elkaar tegen komt, mag je elkaar tikken. Als je een lagere kaart hebt dan de ander moet je de kaart afgeven en weer terug naar je teamcaptain Ruben of Demi. Daar haal je weer een nieuw kaartje en probeer je weer de vlag te gaan zoeken. Beide teams hadden de vlag zo goed verstopt, dat allebei de vlaggen niet zijn gevonden. Iedereen had super goed zijn best gedaan en omdat we natuurlijk 1 jaar bestaan trakteren wij natuurlijk ook. We kregen CAKE MET SLAGROOM!!

 

Vrijdag 22 april:

We sluiten de week feestelijk af. Vandaag hebben alle kinderen op school de Koningsspelen gehad. Veel kinderen zijn dus mooi versierd in het oranje en hebben de hele ochtend al gedanst, gesport en gespeeld. De meeste scholen zijn daarom, en vanwege de vakantie, eerder uit. Bij Sportstuif eten we dus met iedereen eerst lekker een boterham om vervolgens te kunnen spelen. Ook vandaag mag iedereen weer los gaan op de springkussens! Van de stormbaan hebben we een leuke race kunnen maken, met in het verlengde nog een toffe estafette. Wat een leuke afsluiting van deze feestelijke week en wat een heerlijke start van de meivakantie! 

 



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Kim van de Weijenberg
Kim van de Weijenberg
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches