Hele fijne en flexibele opvang! Onze kinderen zitten er nog geen maand op, maar ik kan nu al zeggen dat het een fijnere opvang is dan waar we hiervoor gebruik van maakten. Heel fijn, die korte lijntjes tussen ouders en Sportstuif. De activiteiten die gedaan worden zijn ook echt een pluspunt!

Loeki van den Elzen Loeki van den Elzen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een safarispel, midgetgolfen en naar de kinderboerderij! - Week 21 - 2022

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Bij onze sport BSO kunnen kinderen na school lekker uitleven! 

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Lees hier wat we gedaan hebben in week 21!

Veel leesplezier.

Maandag 23 mei:

Vandaag spelen we een activiteit met onze nieuwe Clicks. Dit is speelgoed waarmee je verschillende dingen kan bouwen door ze in elkaar te klikken. Dit hebben we gekregen van de ouders van 2 kinderen bij ons op de BSO. We zijn er enorm blij mee! Maar eerst even een warming up in de grote cirkel van het veld. 3 tikkers en 2 kinderen me een pittenzakje. De tikkers probeerden zoveel mogelijk kinderen te tikken en de kinderen die af zijn moesten met de handen op de rug gaan staan. Als je vervolgens een pittenzakje in je handen kreeg, mocht je weer meedoen en kon je andere kinderen weer vrij maken. Hierna spelen we het spel met de Clicks. Er lagen overal op een deel van het veld Clicks verdeeld. Jessie heeft ter voorbereiding een kleurencombinatie gemaakt van de Clicks, en natuurlijk in elkaar geklikt. We hadden 6 teams gemaakt en om en om moesten ze een kleurtje gaan halen. Wie het als eerste lukt om het voorbeeld na te maken, heeft gewonnen. Bij dit spel komt samenwerking, beweging, en ruimtelijk inzicht aan te pas. Samen met plezier maakt dit een hele leuk activiteit!  

 

Dinsdag 24 mei:

Vandaag is het ook een drukke dag met maar liefst 24 kinderen. We hebben lekker heel de middag buiten gespeeld, wat fijn zeg! Vandaag speelde we het safarispel. Met dit spel waren er 4 grote vakken gemaakt en een hoepel in het midden. In het midden met één voet in de hoepel stonden 3 bewakers van de dierentuin. Eén vak waren de olifanten, één vak de tijgers en één vak de giraffen. En één vak was leeg, maar daar moesten de dieren naar toe rennen als zij werden geroepen. Demi riep aan de kant bijvoorbeeld; TIJGERS! De tijgers moesten dan vervolgens naar het lege vak rennen en de bewakers gingen proberen de tijgers te tikken. Als er iemand getikt was moesten ze eventjes langs de kant staan en konden daarna weer meedoen. Na het spelletje hebben we met zijn alle een koekje gegeten en konden de kinderen lekker vrij gaan spelen.

Woensdag 25 mei:

In de ochtend hebben we vandaag al wat kinderen, vanwege verschillende studiedagen. We starten de dag lekker rustig op met wat spelletjes bij onze sportieve opvang. In de middag, na de boterham, zijn we gaan midgetgolfen!  Dit hebben we gedaan in Eindhoven bij Op Noord. Erg leuke locatie met 18 midgetgolf banen. De kinderen waren allemaal erg enthousiast en ze konden het ook nog is super goed. Sommige hadden zelfs bij verschillende banen het balletje er in een keer in, een Hole in One! Toen we alle banen hadden gehad hebben we daar nog lekker eventjes in de speeltuin gespeeld. En op het einde, omdat iedereen super goed zijn best had gedaan hebben we nog wat lekkers gegeten. Terug op de BSO hebben we nog vrij gespeeld. Iedereen mocht zelf weten wat zij of hij ging doen.

Donderdag 26 mei:

Vanwege Hemelvaart zijn wij vandaag gesloten!

 

Vrijdag 27 mei:

Een studiedag vandaag. Dus we konden de kinderen vanochtend al lekker vroeg ontvangen om 7:30u. We hebben eventjes gespeeld tot 9:30u. en toen lekker fruit gegeten. Jassen aan en de auto in, want we gaan naar de kinderboerderij. Dit keer waren we in Eindhoven bij kinderboerderij Eigenwijs. Erg leuk, want er waren zelfs alpaca’s. Ook konden we tussen de geitjes lopen en op het moment dat wij er waren werden ze ook gevoerd. Dit was erg leuk, omdat toen alle geitjes bij ons stonden en we konden ze zo goed aaien. Ook hadden ze reuze schilpadden, ze waren zo groot dat hadden we nog nooit gezien. Achter de kinderboerderij had je een leuke speeltuin, ook hier zijn we even naartoe gelopen. Vervolgens weer terug naar de auto en terug gereden naar de BSO. Hier hebben we onze boterhammen opgegeten en in de middag zijn op de BSO gebleven. Hier hebben we fijn gespeeld en nog een ijsje gekregen. Genieten dus!



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Kim van de Weijenberg
Kim van de Weijenberg
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches