Een geweldig concept! Kinderen zitten tegenwoordig al zoveel binnen, fijn dat deze BSO de nadruk legt op buiten spelen en sporten!

Anne Smets Anne Smets
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Chinese muur, Color run en estafette race!- week 28 - 2023

Maandag 10 juli

Het was een drukke dag met 35 kinderen. Toen alle kinderen waren opgehaald hadden we fruit gegeten en gingen we in 2 groepen naar buiten. Als eerste activiteit speelde we een estafette race. Voor dit spel hadden we de stormbaan gebruikt. De kinderen moesten door allerlei obstakels rennen om daarna de eerst volgende in de rij aan te tikken. Het team dat als snelste 2x het parcours had gelopen had gewonnen. Het tweede spel was Chinese muur met slurven Dit spel is een van de favoriete spellen van de kinderen. Toen alle activiteiten klaar waren gingen we een koekje eten en zat deze leuke dag er 

Dinsdag 11 juli

Ook vandaag hadden we een grote groep met 36 kinderen. We begonnen de dag met het ophalen van de kinderen. Toen dit gebeurd was gingen we fruit eten en konden de activiteiten beginnen. Vandaag hadden we allerlei verschillende waterspellen voor de kinderen klaar gelegd. Ook werden de springkussens weer buiten opgezet. De kinderen konden zo de hele middag lekker vrij buiten spelen. Na al het spelen was het nog even tijd voor een leuke traktatie. Hierna werden de eerste kinderen al weer opgehaald! 

Woensdag 12 juli

Vandaag was het eindelijk zover! De color run stond voor de deur. Thijs Demi en Jessie waren al vroeg bezig met het klaarzetten van de obstakels. Ook de volledige route werd door het team bepaalt en klaargezet. Toen alles klaar stond was het tijd om de kinderen op te halen en samen te lunchen. Na de lunch werden de laatste kinderen opgehaald en kwamen de eerste kinderen die mee gingen rennen al aan op locatie. Om 15:00 kwam het startsein en kon dit mega leuke evenement van start gaan. De kinderen vonden het heel leuk. Ze kwamen als echte regenbogen over de finish. Na de color run mochten de kinderen nog even vrij spelen en zat de dag er weer op! 

 

Donderdag 13 juli

Het was vandaag weer een lekker drukke dag met mooi weer. We hebben eerst met zijn alle fruit gegeten, na het fruit eten zijn we snel naar buiten gegaan en stonden er 2 leuke activiteiten op het programma namelijk een hockeytoernooi met een doorschuifsysteem. Als tweede spelletje speelde we iemand is hem niemand is hem. De kinderen waren lekker aan het spelen. Hierna was het tijd voor jessie haar afscheid. De kinderen hadden allerlei mooie tekeningen voor haar gemaakt. Demi heeft hier een mooi boekje van gemaakt zodat ze ons nooit kan vergeten. Hierna konden de kinderen nog even vrij spelen voor ze werden opgehaald. 

Vrijdag 14 juli

Vandaag was het een kleine groep met 15 kinderen. Toen alle kinderen waren opgehaald begonnen we aan het fruit eten. Hierna mochten de kinderen even lekker vrij buiten spelen voor we aan de activiteit begonnen. Vandaag speelde we iedereen tikkertje. Als tweede activiteit hadden we verstoppertje . Na de activiteiten mochten de kinderen nog even vrij spelen en stond het weekend al weer voor de deur. 

 



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Kim van de Weijenberg
Kim van de Weijenberg
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches