Beste overstap die wij ooit hebben gemaakt. Fijn dat contact snel via WhatsApp kan ook.
Ze maken veel uitstapjes (vooral in vakanties). Zijn altijd vriendelijk. Erg flexibel en denken goed mee. Tevens mogen ervaren dat ze adequaat reageren in geval van "nood".
Tevens krijg je filmpjes toegezonden met wat ze hebben gedaan. Dochter krijgt genoeg beweging maar ook genoeg vrijheid om juist rustiger te doen.

Charlotte H Charlotte H
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Blind verstoppertje, Jumpsquare & stop slagbal - Week 8 - 2023

Maandag 20 februari:

 Vandaag begon de carnavalsvakantie bij ons op de BSO. Toen de kinderen aankwamen begonnen we de dag met een uurtje vrij spelen. Hierna gingen we fruit eten en begonnen we aan de eerste activiteit. Dit was Blind verstoppertje. Bij dit spel heb je 1 zoeker. Deze zoeker wordt met een handdoek verblindt en moet onder begeleiding en met behulp van een buis, de verstopte kinderen proberen te zoeken. Na deze activiteit was het tijd voor het middag eten. Toen alle boterhammen opgegeten waren begonnen we met de andere activiteit namelijk carnavalsvlaggen knutselen. Na deze activiteit trokken we nog eenmaal naar buiten voor het spelletje Chinese muur. Hierna werden de kinderen al weer opgehaald en was het een geslaagde eerste dag.  

Dinsdag 21 februari:

Vandaag hadden we 20 kinderen die naar de BSO kwamen. In de ochtend was het erg slecht weer en hadden we lekker binnen op het grote scherm film gekeken. Daarna hadden de kinderen vrij gespeeld en zijn we met zijn alle gaan lunchen. In de vakanties zorgt Sportstuif voor de lunch en hoeven de kinderen dit niet mee te nemen. Na de lunch gingen we naar buiten en hadden we een spel gespeeld. We speelden kat & muis, dit is een spel waarbij er één kat is en de rest van de kinderen waren muizen. De muizen hadden een staartje achter in hun broek. Dit was een lintje en moest de kat proberen af te pakken, als dat lukte dan veranderde je naar kat en ging je helpen. Daarna speelde we nog vies en lekkerland, bij dit spel staan er twee kinderen in het midden en roepen om de beurt iets wat je kunt eten. Vind je dit lekker dan ren je naar de overkant en dat is lekkerland. Vind je dit vies dan bleef je staan bij viesland. Dit hadden we een aantal rondes gedaan. De kinderen hadden daarna fijn zelf gespeeld en tussendoor hadden we ook nog lekker fruit gegeten. Het was een fijne dag!

Woensdag 22 februari:

Een rustige dag vandaag met 10 kinderen, maar dat mag de pret niet drukken want we gingen in de ochtend naar Jumpsquare in Eindhoven. In dit grote trampolinepark hadden we een heel uur lang mogen springen, dit was natuurlijk super gaaf! Toen we terug kwamen hadden we heel veel trek en gingen we meteen lekker boterhammen eten. Na de lunch deden we eventjes rustig aan en konden de kinderen even vrij spelen. Vervolgens gingen we buiten nog een spel spelen, dit spel was raak en haal, dit is een spel waarbij er twee teams gemaakt waren en elk team had 8 pionnen in hun vak staan. je moest proberen de pionnen om te gooien met de ballen, als dit lukte dan mocht je de pion pakken en deze in je eigen vak zetten. Degene met de meeste pionnen in hun vak, die hadden gewonnen. Daarna gingen we binnen een tussendoortje eten en dit was een plakje peperkoek. Toen we dit op hadden gingen we lekker voor ons zelf spelen en toen zat de woensdag er alweer op.

Donderdag 23 februari:

Een drukke dag vandaag met 30 kinderen. In de ochtend speelde we met zijn alle een spel op het veld. Dit spel was iedereen tikkertje. Bij dit spel is iedereen de tikker en mag je elkaar af tikken, als je bent afgetikt dan moest je op je hurken gaan zitten en je mocht weer meedoen als jou tikker werd afgetikt. Dus je moest goed in de gaten houden wie jou af tikte, want als die dan af was mocht je weer meedoen. Tik je elkaar tegelijk, dan deed je steen, papier, schaar en de verliezer ging op zijn hurken zitten. Om 12:00 gingen we met zijn alle lunchen en daarna gingen de kinderen lekker vrij spelen. We wilde in de middag nog een spelletje spelen, maar iedereen was zo leuk en fijn samen aan het spelen dat we lekker de middag vrij hadden gespeeld. Het was een erg leuke dag!

Vrijdag 24 februari:

Er waren vandaag in totaal 17 kinderen aanwezig. We begonnen de dag met wat vrij spelen om daarna fruit te kunnen eten. Verder stond vandaag stop slagbal op het programma. Dit is een spel waarbij je 1 slag team en 1 team in het veld hebt staan. Het slag team moet de bal zo hard mogelijk weg slaan om zo snel mogelijk bij het laatste honk te komen. Ben je hier dan heb je een punt. Het team dat in het veld staat moet de bal zo snel mogelijk vangen en naar het grote vak in het midden brengen. Als heel het team in het vak staat roep je heel hard stop. Het kind aan slag moet dan stoppen met rennen en wachten aan op het honk tot de volgende bal het veld in wordt geslagen. Hierna was het tijd voor het middag eten. Toen de boterhammen op waren mochten de kinderen nog even vrij spelen voor we aan de andere activiteit begonnen. Dit was verstoppertje in het donker. Al de lichten werden uit gedaan en ze mochten zich overal in de kantine verstoppen. Na deze activiteit was het alweer weekend en zat de leuke carnavalsvakantie er weer op!



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Kim van de Weijenberg
Kim van de Weijenberg
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches