Ik ken Sportstuif van andere locaties en het is echt een mooi concept. Kinderen kunnen zowel sportief als creatief hun 'ei' kwijt.

Martine Sanders Martine Sanders
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

BINGO met toffe prijzen, avontuurlijke speurtocht en een Piraten springkussen - week 16 - 2024

Maandag 15 april
Deze week is een bijzondere feestweek want Sportstuif Best viert deze week haar 3-jarig jubileum. Het is feest! Hiepderdepiep hoera! Mede dankzij jullie enthousiaste en gezellige aanwezigheid kunnen wij dit groots vieren. Dank daarvoor kinderen én ouders/verzorgers. Jullie zijn toppers 😊
In de ochtend stond allereerst de ouder-peutergym les 5 op de planning. Gelukkig liet het weer het toe om lekker buiten te spelen op het kunstgrasveld. De zon liet zich af en toe zelfs even zien. Super fijn en er stond weer van alles klaar van eendjes vangen tot aan minigolf. Iedereen was weer razend enthousiast en dankbaar!
In de middag was de sportBSO natuurlijk weer geopend voor alle kinderen die bij ons komen sporten en spelen; zowel binnen als buiten is er altijd van alles te doen. Helaas was het in de middag heel slecht weer waardoor wij genoodzaakt waren om binnen te blijven. Tóch hadden wij even geluk en konden we een kwartiertje iedereentikkertje spelen zodat iedereen goed zijn/haar energie kwijt kon. De rest van de namiddag hebben wij een super leuke BINGO gespeeld met fantastisch mooie en te gekke prijzen. Iedereen deed goed en leuk mee. Aan het einde van de BINGO kreeg iedereen een lekker chocolaatje of snoeprolletje. Het was een top middag!

     

Dinsdag 16 april
Ook vandaag was het weer een feestelijke dag bij Sportstuif Best net zoal gisteren. Nadat alle kinderen waren opgehaald op verschillende scholen in Best en omgeving kon het programma beginnen. De gehele kantine was mooi versierd met allemaal ballonnen en slingers om stil te staan bij het 3-jarig jubileum. De planning is uiteindelijk omgegooid vanwege het weer.. de speurtocht die uitgezet was werd een leuke quiz. De quiz ging over persoonlijke vragen van ons team. Op deze manier komt iedereen extra leuke weetjes te weten over ons maar ook leuk om te zien wie ons als best kent! Helaas vandaag ook minder feestelijke dingen zoals het afscheid van Jesse & Mike. Zij waren er vandaag voor het laatst en hadden nog een kleine verrassing voor iedereen bij zich. Daarnaast nog een aankondiging van Tessa die aan heeft gegeven binnenkort van Sportstuif Best over te gaan naar Sportstuif Boxtel. Zij zal na de meivakantie Thijs gaan assisteren en samen daar de boel mee opzetten/draaiende houden. Hopelijk wordt het daar net zo’n groots succes als hier in Best. Succes en veel plezier topper! Voor degene die op woensdag op de sportBSO zijn zullen Tessa nog een tijdje zien; dan werkt zij nog even in Best. Erg leuk en fijn!

     
 

Woensdag 17 april
Vandaag stond de laatste les van de reeks ouder-peutergym voorjaar op de planning. Ook vandaag lieten de weergoden het toe om de les fijn buiten op het gras te kunnen doen. Heerlijk sporten en bewegen in de buitenlucht. De les begonnen wij met een kat&muis spel; dit viel goed in de smaak. Omstebeurt mocht de papa’s/mama’s kat en muis afwisselen met hun peuter. Het was weer een groots succes met leuke opkomst. Hopelijk zien wij jullie snel allemaal weer; houd onze Socials goed in de gaten! Na deze leuke ochtend werden de eerste kinderen alweer opgehaald op school om samen de lunchen bij Sportstuif Best. Altijd een fijn, rustig en gezellig moment. Hier hebben de kinderen ook altijd nog even vrije tijd. Zodra de rest van de kinderen er zijn begint het middagprogramma. Ook kwam Thijs langs met 1 kind uit Boxtel om mee te feesten! Er stond wederom een erg leuke en toffe BINGO op de planning en dit was uiteraard weer een groots succes! Verder werden er veel spelletjes gespeeld zoals Beverbende en Memory. Daarnaast is het loomen ook altijd populair en worden de mooiste armbandjes, kettingen en sleutelhangers gemaakt.

    

Donderdag 18 april
Op donderdag is de groep groot en iedereen heeft inmiddels wel zijn/haar weg gevonden met wat zij graag willen doen. Er wordt dan ook altijd veel geloomd, geknutseld en diverse spelletjes gespeeld. Hier sluiten wij zelf graag bij aan en doen fanatiek met hen mee! Het aanbieden van vrije tijd zorgt er voor dat de kinderen zich nóg meer op hun gemak voelen bij ons op de sportBSO. Uiteraard was het vandaag wederom FEEST! Buiten op het kunstgrasveld stonden toffe dingen klaar zoals 2 voetbalveldjes, 1 hockeyveldje en als klap op de vuurpijl een Piraten springkussen met glijbaan! Super cool! Er waren 7 teams gemaakt en er werden korte wedstrijdjes gespeeld en door gewisseld. Een hele leuke en fijne middag samen die werd afgesloten met een lekker koekje.

     

Vrijdag 19 april
De laatste dag van de feestweek is aangebroken. Vandaag stonden de Koningsspelen buiten op de planning maar helaas moest dit noodgedwongen worden afgelast door het slechte weer. Dit was enorm balen omdat er hele toffe sport- en spelelementen op het programma stonden. Maar bij Sportstuif blijven wij altijd positief en hebben dan ook een plan-B. Er is binnen gespeeld met LEGO, er zijn diverse puzzels gelegd en er is vrolijk gedanst op de feestende muziek. Ook was er tijd voor een chill-moment door het kijken van een leuke film en het eten van cake met lekker veel slagroom! Met dit lekkers werd de middag afgesloten en werden de meeste kinderen al opgehaald voor papa of mama. Lieve kinderen, geniet van jullie welverdiende voorjaarsvakantie en wie weet zien wij jullie aankomende weken wel op de BSO. Tot dan!

     
 



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Kim van de Weijenberg
Kim van de Weijenberg
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches